Remek kis családi kiruccanás volt

Kóka Tamásék végre az Északi régióban is kipróbálhatták magukat. A verseny történéseiről Tamással beszélgettünk a verseny utáni napokban. 

Gondolom még az életedben nem jártatok eddig Bózsva környékén… 🙂 Tudatos volt ennek a versenynek a kiválasztása északról?

– A kérdés jó. 🙂 Eddig még nem jártam itt kirándulóban sem. Nem volt tudatos a választás, most jött össze minden, hogy tudjunk indulni északon is, nem válogattunk a pályák közül.

Milyen nehézségekkel jár egy ilyen számotokra távolinak mondható verseny lelogisztikázása?

– Sajnos nagyon messze van tőlünk, közel ötszáz kilométer. Nagyon hosszú út volt, ezért már előtte való nap lementünk, hogy tudjunk pihenni is egy kicsit a verseny előtt.

A szombati szuperspeciálon egyáltalán nem voltatok megilletődve, hiszen rögtön egy abszolút kilencedik időt jöttetek, viszont kaptatok egy húsz másodperces büntit is…

– Először mentem murván, furcsa volt, szerintem elég jól sikerült lereagálni a pályát. Jót jöttünk, sajnos az a húsz másodperc egy baki miatt jött össze, apu leejtette a menetlevelet és ki kellett csatolja magát rajt előtt, így sokat álltunk ott és megbüntettek…

Sajnos vasárnap Bózsváról, Telkibánya felé állandóan problémátok volt…

– Sajnos AC relé és kapcsoló gondunk volt, így nekünk sajnos már az első gyors után véget ért a játék…

Milyen élményekkel távoztatok Borsodból?

– Csak pozitív élményem maradt a technikai hibán kívül, nagyon sok jó embert és kategóriatársat ismertem meg, aminek nagyon örülök, annyira segítőkészek és jó fejek, hogy nem is számítottam ilyen fogadtatásra.

Köszönöm az egész családnak, hogy ott voltak velünk egész hétvégén, így egy remek kis családi kiruccanás volt. 🙂


Comments are closed.