Rally3-as győzelem Parasznyán!

Az Inter Europe Team-es Bukulya István és Tatara Ákos nyerte a Parasznya és Lyukóbánya között rendezett Rally3-as futamot. László István az Evo9-essel vett részt a versenyen, akinek ezúttal Szegedi Máté navigált, Szöllősi Roland pedig Szilágyi Richárddal, a BMW fedélzetén teljesítette az össztávot.

László István-Szegedi Máté (Mitsubishi Lancer Evo IX.)

László István: A szerencsétlen kimenetelű Miskolc és a technikai hiba miatt kimaradt Eger Rally után már nagyon hiányzott az autó és hogy versenykörülmények között menjünk vele, ezért ki nem hagytuk volna a parasznyai Rally3-as futamot. Sajnos Holló Barnabás nem tudott velem tartani ezért csapatunk fiatal tagja Szegedi Máté ült be mellém. Ő már korábban ült ilyen autóban Kurtos Robi barátom mellett. Nagyon jól éreztük magunkat, az időjárás tökéletes volt és a pálya is élvezhető volt a felújított aszfaltnak köszönhetően. Nagyon jó volt végre menni és érezni a Feeling-et!

Bukulya István-Tatara Ákos (Lada 2107)  

Bukulya István: Az idei év elég foghíjas számunkra is, főleg hogy Domaházán körülbelül hét kilométert mentünk motorhiba miatt. Reménykedtünk, hogy megtaláltuk a hiba okát és a Parasznya és Lyukóbánya között Rally3-as versenyen nem lesz probléma. Ez így is lett. Vissza kellett kicsit rázódni a versenyzésbe, de úgy érezzük sikerült viszonylag kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani és megnyerni a versenyt. Várjuk a következő futamot, ami egyenlőre úgy néz ki, a Nyíregyháza Rali keretein belül lesz.

Szöllősi Roland – Szilágyi Richárd (BMW M3)

Szöllősi Roland: A rövidre sikerült Eger Rally után sikeresen kijavítottuk a váltó hibánkat, így bizakodva indultunk el Parasznyára, ahol Rally3-as versenyen vettünk részt, a licences kategóriában. Szerencsére a technika is úgy akarta, hogy végre problémamentesen célba érjünk. Ennek köszönhetően megszereztük a kategóriánk első helyét! Remek hangulatban telt az egész hétvége, amit köszönünk az Inter Europe Teamnek, a szerviz csapatnak és nem utolsó sorban a rengeteg szurkolónak!

Rutkovszky Tibor – Gál Gábor (Lada 2105)

Rutkovszky Tibor: A lyukóbányai verseny most nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Sajnos a motornál az elejétől kezdve jelen volt a probléma, hogy magasabb fordulaton “krepegett”, nem forgott ki, meg nehezen is indult be, így nem tudtunk tisztán autózni. Ettől függetlenül élveztük amíg mentünk és levontuk a tanulságot. Nagyon kellenek a kilométerek és a kocsit az év végén darabokra kell szedni és újjá kell építeni, hogy versenyképes legyen. Várjuk a Nyíregyháza, számunkra Zemplén Rallyt! 🙂

Comments are closed.