Pusztító után jön a Sokkoló!!!

Az Orfű és Magyarhertelend között rendezett Rallye3-as versenyen volt egy kis Suzuki ami nem nagyon akart egyenesbe jönni az úton. Az autó sofőrjét néha már a Hevesi Pisti “Suzukis korszakához” hasonlítják. Következzen az interjú a “Sokkolóval”, aki becsületes nevén Konyári Péter. 

Szerencsére sokan gondolták úgy az orfűi versenyen, hogy nevezni kell a 3-as kategóriába.

– Igen! Jó volt látni, hogy vannak új arcok is és hogy egyre többen vannak a 3-as kategóriában! Igaz össze van vonva sok erős kocsi a gyengébbekkel, de talán jövőre lesznek annyian, hogy ketté lehet majd szedni a bandát!

A verseny első gyorsaságija még igencsak csúszott.

– Az első gyors fehér aszfaltos részei botrányosan csúsztak nekünk! Sajnos egy nagyon régi gumival mentünk, ami annyira meg van már keményedve, hogy bele törik az ember körme, ha megnyomkodod. Egyszer jártunk bokrok között, az kicsit ijesztő volt, hála az égieknek vissza tudtunk kaparni az útra, aztán még volt egy-két pánikos helyzet, de végül beértünk.

A következő gyorsaságikon mintha a látványra mentetek volna rá, mintsem a minél jobb időre. 🙂

– Igazából kicsit ez is volt, meg az is. Próbáltunk olyan helyeken, mint a parkoló, vagy a gáton az elágazásban kiszolgálni a nézőket, de a többi helyen viszont azért törekedtünk a tempóra is. Élveztük nagyon, hogy most gyorsabb lett a pálya, tetszettek a lobogós részek!

Izgalmas volt a sötétben való versenyzés?

– Jaj, nagyon izgatottak voltunk!!! Tudod, soha nem mentünk még élesben sötétben, ráadásul itt Orfű felé, szar lámpákkal, kifejezetten élveztük a lobogós tempós részeket! Olyan igazi kamikazés volt lefele!!! 😊

Egy ismerősöm azt mondta, hogy ha téged lát versenyezni, akkor a Hevesi Pisti “Suzukis időszaka” jut az eszébe.

– Ez meglepetés és egyben megtiszteltetés! Pisti igazi példakép nekem! Mint emberileg, mint az a teljesítmény, amit a raliban művel, az hihetetlen számomra! A suzukis korszakát volt szerencsém élőben is megtekinteni és rongyosra néztem a videóit utána. Óriási tempókat ment imádtam nagyon!!! Mi a nyomába sem érünk.

Erre az évre befejezted a versenyzést és betolod a kis “Suzit” a garázsba, vagy még tervezel valamit?

– Idén ennyi volt, befejeztük! Nagyon sok munka és feladat vár ránk a téli szünetben! A Suzukit továbbra is hirdetem!!! ELADÓ!!! Fájó szívvel ugyan, de új gazdát keresek a kicsinek, hiszen a garázsban az oroszlán, amin még sok munka van hátra, hogy jövőre sikerüljön végre dobogóra állni! 😊

Szeretnénk megköszönni nektek RallyFeeling az egész éves munkátokat és a lehetőséget, hogy foglalkoztatok velünk! Különösen köszönjük a szervizes munkát Nánai Tominak és Kocsis Pityunak! A páromnak a kulcsok adogatásáért, 😊 Olcsinak, Atinak, Dolinak, a FULL AUTÓ SE. -nek, a szurkolóinknak és a támogatónknak: édesanyámnak és a SUZUKI BARTA CÉGCSOPORT-nak. Köszönjük mindenkinek az egész évet!!! Millió puszi: SOKKOLÓ

 

Comments are closed.