Próbálunk maximálisan helytállni Pécsen is

Tóth Ottó idén talán bőven erején felül teljesít és az első ORC szezonja második felében sem enged le. Ózdon a vártnál kevesebb pontot vihettek haza egy műszaki hiba miatt, de nem csüggednek és keményen tovább dolgoznak az év végi álom eredményért Erdélyi Lacival az oldalán. Pécsett sem lesz könnyű dolguk, az angol munka nem tűr halasztást még a ralival szemben sem…
Az Ózd Rally nem sikerült túl jól pedig a kezdet annak tűnt…
-Sziasztok! Sajnos, nem volt szerencsénk a karbi pont a rajtban gázosodott be és aztán le is fulladt a motor. Kitoltuk a kocsit a rajtból de nyolc percet álltunk a gyorson, miután elrajtoltunk. Így hiába autóztunk abszolút illetve második időket, sok értelme nem volt, mert a 8 perc rengeteg… bár faragtunk belőle rendesen…
 
Hogyan tudtatok motivációt találni másnapra?
-A motivációt az adta, hogy kategórián belül tudjunk a power stagen legjobb időt menni illetve, hogy a számunkra először látott pályákon mire vagyunk képesek. Persze az is fontos volt, hogy behozzuk a 4. helyet ami szintén fontos pontokat ért.
Hogyan áll a bajnokság két futammal a vége előtt, mik az esélyek és mit mutat a matematika?
-Azt hiszem vezetjük a P 13-as kategóriát de már nem sok előnyünk maradt. Mindenképp jól kell a Mecsekbe autóznunk a Lacival.
Hogyan álltok Péccsel? Talán itt van a legtöbb tapasztalatod a Baranya kupakon való indulás miatt is.
-Igen, a Historicos versenyeken láttuk már ezeket a pályákat, bár a szerdai tréning elmaradása a Londonban folytatott munkám miatt hatalmas hátrány. A pályák gyorsak és szűkek, nem lehet hibázni.
Milyen formában van az autó, mit kellett rajta dolgozni a futam előtt?
-A kocsit a Car-Csi Trade kft. Karesz ès Gigi készítette fel Lacival együtt. A karbi probléma orvosolna lett és utólag kiderült, szinte semmit nem fogott a dobfék így már újra van fékhatás amire szükségünk is lesz. Egy általános revízió volt ami szigorú… Általában félek, mármint a pénztárcám miatt, mert nincs olyan amit ne szúrna ki a Karcsi! Ami nyilván pénzbe fáj de az ő precíz munkája miatt ketyeg úgy a VFTS, mint egy svájci óra! Köszönet Ádinak is és a RallyFeeling-nek, hogy követtek minket! Alig várjuk hogy a szeretett városunkban autózzunk a lelkes szurkolóknak!
 
Idei Versenyzői filmek

Comments are closed.