Pozitív volt az oroszlányi kiruccanás

A KVP Rally Team idén versenyben van az abszolút, kategória és kupa pontokért, így nem volt kérdés, hogy Oroszlányban is látjuk őket a rajtvonalon…
Oroszlányban elrajtoltatok. Milyenek voltak az előzmények, nyugodt idegekkel tudtatok odaállni a rajthoz?
⁃ A hétvégénk jól indult, felkészülten érkeztünk, de a rajthoz hulla fáradtan estünk be. (A szállásunkon lakodalom volt, amit a foglaláskor inkorrekt módon elfelejtettek közölni. 😡 köszi Tata, Öreg-Tó hotel) Az itinerünket előzetesen jónak ítéltük és kellő izgalommal vártuk, hogy a 35 fős kategóriánkban mire leszünk képesek.

A helyszín jól ismert mindenkinek és az aszfalt jellege is. Mennyire kellett felkészülni a kevés tapadásra?
⁃ Ez volt az első versenyünk az oroszlányi pályán, így tapasztalatunk nem volt a fehér aszfaltról. Azt a tanácsot kaptuk, hogy ne féljünk tőle, hanem bátran autózzunk rajta, kicsit utcai gumis stílusban és ha leesik az eső, akkor még inkább. Nekünk kellemes csalódás volt, nem csúszott annyira, mint azt vártuk.


Hogyan alakult a versenyetek?
⁃ Az első gyorsaságinkat nagyon elszúrtuk a fáradtságunk miatt, de megbeszéltük Norbival, hogy mennünk kell előre és ki kell hoznunk magunkból a maximumot. Szerencsére csak kisebb kalandunk akadt, a KVP szuperül üzemelt, mi egyre nagyobb kedvvel és önbizalommal versenyeztünk, így a végére felugrottunk az absz.6., kat.5., kupa4. helyéig. A mi csomagunkban nem volt több, jó szájízzel távoztunk. Az előttünk végzők pedig jobbak, gyorsabbak voltak.

Mennyire vagy megelégedve a KVP erőnlétével és technikai állapotával így a szezon vége felé?
⁃ Azt kell, hogy mondjam le a kalappal a KVP előtt, mert idén már rengeteget kapott és erején felül teljesít. Úgy érzem, hogy van némi erőnléti hátrányunk az élmenőkhöz képest, de igyekszünk a magunk határait kitolni és így a közelükben autózni.

Hogyan álltok és mi lehet a cél a szezonzáró sajókazai futamon?
⁃ A vártnál jobban állunk. Az északi régió abszolút 4., 4.kategória 2. és Rwd2 kupa 1. helyén. A cél az, hogy az év végi elszámolásnál legalább egy dobogó meglegyen. Az biztos, hogy nekünk 19-re lapot kell húznunk és mindent bevállalva kell Sajókazán közlekednünk, ha a versenyen ott tudunk lenni, mert a kislányom😍 október 9-i tervezett születése még mindent felülírhat.

⁃ Köszönjük azoknak akik segítettek, hogy idáig eljuthassunk: M&M Technik Szerszámtervező és Fémmegmunkáló Kft., Technoline Homlokzatrendszer Kft., Cseró Járműcentrum Kft., Kálmán Bútoripari Kft., Főnixtuning, Tomiv Transz kft., RallyFeeling.hu, VizsiDesign, Hajóka János ev., EastMotorsport Kft., Badushow Hungary Uszodatechnika Bt.

Comments are closed.