Összekapták magukat

Köztudomású, hogy a Molnár testvérek felváltva ülnek a volánnál a Rallye2-es és a Rallye3-as versenyeken. A Bózsva Ralin Máté volt a sofőr és a nehéz kezdés ellenére is sikerült egy jó eredményt elérnie a testvérpárnak. Mátéval beszélgettünk a verseny után a futam nehézségeiről. 

Tetszett az első napon rendezett szuperspeciál?

– Igen, nagyon tetszett, örültünk neki, hogy lesz egy kis bemelegítés a verseny előtt. Hangulatos volt a tó körül elhelyezett parc fermé, köszönjük a rendezőségnek, hogy egy ilyen színvonalas verseny résztvevői lehettünk.

A vasárnap reggeli eső meglepett benneteket?

– Számítottunk rá, ennek ellenére slick gumikkal mentünk ki, de a gyorsasági felétől állt a víz a pályán, tehát okozott némi meglepetést.

A száradó pályán, viszont mintha már találtatok volna egy jó tempót.

– Jó lett volna, ha a verseny felétől kezdődik a nap. Ott már elkaptunk egy jó ritmust és folyamatosan gyorsultunk.

Fokozatosan dolgoztátok le a kategóriában a reggel összeszedett hátrányotokat. Nagy meló volt?

– Amikor megláttuk, hogy a kilencedik helyről kezdjük a napot, elég rossz kedvvel mentünk ki az első gyorsa. Utána összekaptuk magunkat és behoztuk az autót a negyedik helyre. Próbáltunk minél előkelőbb pontszerző helyezést elérni.

Kihoztátok a versenyből a maximumot, vagy azért több volt benne?

– Úgy indultunk neki, hogy a maximumot fogjuk kihozni ebből a versenyből. Ez részben sikerült addig, amíg el nem dobtuk a szuperspeciálon.

Következik az oroszlányi verseny, ahol újra lehet fontos pontokat szerezni a bajnoki címhez vezető úton.

– Oroszlány kimarad, következő versenyünk a Rallye2-es Salgó Rallye lesz, ahol Ádám fog vezetni. Sajókazán viszont újra támadunk a Rallye3 mezőnyében is!

Köszönjük Partnereinknek, a CMT-ASE Kft.-nek és a Crashing-Man ASE Kft.-nek.

Továbbá a családomnak, Ritának, Dalmának, Szandrának a finom ételeket, Vida Gabinak, Pataki Janinak, Molnár Attilának és Kopi-nak a szervizt!

Comments are closed.