“Nyomom, de nem megy!”

A Parasznya és Lyukóbánya között rendezett MARB futamon nem indult a Sándor házaspár és már akkor rengetegen találgatták, hogy mi lehetett a távolmaradásuk oka. Bükkszentkereszten már újra láthattuk Bandit, de Emese nélkül, KisUbi navigálásával… Bandival beszélgettünk a verseny, és a család nyaralása után. 

Meglepődve láthatták a nézők, hogy nem Emese diktálta az itinert. Lehet tudnunk, hogy miért is? 🙂

– Persze, újból anyai örömök elé néz, ezért kiszorult a jobb oldalról 😀, most más feladatai lesznek.

Kisubi túl van már a sajnálatos balesetén, beszéltetek erről a dologról a verseny előtt?

– Már túl van szerencsére, nem volt semmi gond. Beszélni konkrétan nem a verseny előtt, hanem még régebben beszéltünk róla. Szerencsésen megúszták.

Mennyire szeretsz a Bükkben versenyezni?

– Nagyon, szerintem egy nagyon jó pálya, bár lehetne még hosszabb is! 😀 Technikás, lassú és gyors, bevállalós kanyarok követik egymást szinte egyenesek nélkül.

Ritkán jut el a MARB mezőnye a népkerti salakra. Élveztétek a porozást?

– A salak az mindig jó móka, szeretek rajta menni. Egyébként bármilyen prológot szeretek, ilyenkor lehet tét nélkül csapatni. 😀

Halljuk mi történt veletek a versenyen.

– Sokat most sem sikerült készülni rá, bár ez nálam megszokott dolog, pénteken este még szépítgettük a gépet. 🙂 Szombaton sikerült bepakolni a szerviz cuccokat is. Majd pályabejárás, prológ, egy kis pihi és már ott is voltunk Bükkszentkereszten a rajtban. Kicsit fáradtan és azért izgultunk is mi lesz, mert Ubi is vagy kilenc éve navigált utoljára, és én is régen mentem Emese nélkül. Szóval volt azért izgalom mi lesz, de sikerült egy jót autózni. Egész nap javítottunk az időnkön gyorsról-gyorsra. A szervizeseink megint ügyesek voltak, mert az első két gyorson fékproblémánk volt, de a szervizben sikerült gyorsan orvosolni a problémát.

Az ötödik-hatodik hely környéken autóztatok végig a nap folyamán. Ennyi volt most ebben, vagy azért maradt még a csomagban?

– Jó kérdés, most ennyi volt benne. Talán a három gyorson mondta Ubi, hogy nyomjam neki, én meg széttettem a kezem, hogy nyomom, de nem megy! 😀 A végén mondta is, hogy rég érezte már ezt, hogy nem megy az autó. Egyébként tényleg sikerült egy hiba nélküli, jóízűt autózni, igazából tét nélkül, mert Lyukó is kimaradt Emese miatt és nem tudom mi lesz még a folytatással, mert Ubinak is megjött a kedve a kormány tekergetéshez… 😀

Köszönet mindenkinek, aki követte a tevékenységünket, a partnereinknek, Szervíz Iroda Kft., Ken-Syn Services Kft., Stavmat zRt, CMT-ASE Kft. a szervízcsapatnak, Kacsának, Gatyának, Tominak, a családjainknaķ, Emesének, hogy kiadta az ülését 😀 és persze nektek is.

 

Comments are closed.