Nyernek, vagy kiesnek

Temesvári László és navigátora Soós István az ORC abszolút ötödik helyén is állt a Nyíregyháza Rallye folyamán. A bajnokság szempontjából igencsak fontos lett volna a célba érés, de ez sajnos nem sikerült a “Bombás” párosnak. Lacival beszélgettünk a verseny utáni napokban. 

Hogyan készültetek a számotokra igencsak fontos Nyíregyháza Ralira?

– Sziasztok! Nagyon komolyan vettük a felkészülést a nyíregyházi versenyre. Már kedden megérkeztünk és próbáltunk a lehető legjobban feldolgozni a pályákat. Nekünk az év legfontosabb versenye volt. Sajnos nem minden a terv szerint alakult…

Az első napot becsületesen végigküzdöttétek, végig vezettétek a kategóriátokat és az ORC abszolútban is előkelő helyen álltatok! Aztán sajnos fel kellett adnotok a versenyt…

– Az első gyorsasági a városban feladta a leckét. Nagyon jó pálya lett volna, ha az időjárás nem szólt volna közbe. Azért itt szereztünk pár jó pillanatot a nézőknek! 🙂 A szombati első kör terv szerint alakult, komoly előnnyel tértünk vissza az első szervizbe. Minden jól működött az autóval, köszönet érte a Roland System csapatának. Sajnos ami ezután jött azt igazából most már másképpen csinálnánk. A hollóházi gyors szűk erdei részén egyszerűen nem találtuk az utat és beestünk az erdőbe. Azt gondolom, hogy ezt óvatosabban kellett volna abszolválni az egy méteres ködben… Szabálykövetően állt Húzós barátom az OK táblával az út szélén, másokkal ellentétben 😞 és még így is többen majdnem elütötték. Ezek után a csapat mindent megtett, hogy superrallye szabályok szerint visszaálljunk vasárnapra, de sajnos a futómű sérülése miatt ez nem sikerült. Mire végeztünk a mentéssel, már Budapestről megjött minden alkatrész a javításhoz, Lángi Ati csapatának jóvoltából. Nagy köszönet érte! Sajnos nekünk ezzel befejeződött a verseny és elúszott a bajnoki cím.

Hogyan foglalnád egy pár mondatban az idei éveteket?

– Az idei év nagyon nem volt olyan amilyenre terveztük, vagy nyertünk, vagy kiestünk, nem volt más opció… De nem csüggedünk, az autó már épül és egy teljesen új arculattal támadunk jövőre!!! Annyit elárulok belőle… 🙂 Limited Edition!!!

Következnek az év végi versenyek, Mikulás, Szilveszter Rallye. Láthatjuk valahol a Bombás bömöst, vagy már 2019-re készültök?

– Nem tervezünk az idén itthon versenyezni, de a Kovászna Rallye a hóban nagyon vonzó a számomra. 🙂

Szeretnénk megköszönni a nézőknek, hogy szemmel láthatóan szeretnek minket, ez ad nekünk erőt a folyamatos versenyzéshez. Akiknek nagyon köszönjük, azok pedig a családjaink, mert bíznak bennünk. Köszi hugi a türelmet és persze támogatóinknak, hogy évek óta kitartanak mellettünk. BOMBA! Energy drink Kft, Gépbér Szinpad Kft, Temesvári Trans Kft, TT Risk Kft, Simon és Tsa Kft Kamion klinika, VR-Cargo Kft, Perfect Logistics Kft, hatalmas köszönet a Roland System csapatának! és a Fat Fish Electric mérnökeinek.

Comments are closed.