Nevetés és jókedv az autóban

Krajnyák Petra és Velezdi Eszter az év végén rendezett Szilveszter Ralin ültek először össze egy verseny erejéig a Kia Picantóba. Petra elmondása szerint a kalandosra sikerült versenyen, nem volt rossz hangulat az autóban. Sőt! 

Milyen célokkal érkeztetek a Szilveszter Ralinak elnevezett buli versenyre? 🙂

– Célunk az volt, hogy a lehetőségeinkhez képest a legextrémebb körülményeket tapasztaljuk meg, amire nincs is több esély egy december végi versenynél. Nos, ezekben nem volt hiány, hiszen az első nap esővel, a második nap jéggel kellett vívnunk.

Velezdi Eszter személyében egy rutinosnak mondható navigátort kaptál magad mellé.

– Igen. Esztivel már a verseny előtt jó kapcsolatot alakítottunk ki, nagyon hálás vagyok neki, hogy velem tartott ebben a kalandban, valóban olyan profi, mint amilyennek a híre megelőzte és nem mellesleg vidámságban sem volt hiány.

A pénteki napon már rögtön volt egy-két kalandotok is…

– A verseny első féktávján felkeményedett a fékünk, ami miatt eléggé megingott a bizalmam a továbbiakra nézve, próbáltam óvatosabban kezelni a kocsit, sajnos ennek ellenére is többször keményedett fel és sajnos a váltónk sem volt az igazi. Az esetek nagy részében nem vette a harmadik fokozatot, amire azért nagy szükség lett volna.

Szombaton az első körben nektek még csúszott a pálya? Hogyan tudtatok alkalmazkodni hozzá?

– Igen. Több helyen sikeresen, a ringen viszont volt egy kis kaland, de azon is csak nevettünk. Nem vettük véresen komolyan. Semmiképp nem szerettem volna káreseménnyel befejezni az évet.

Hogyan foglalnád össze a 2018-as ralis élményeidet?

– Nagyon hálás vagyok, hogy ezt a szakágat is kipróbálhattam. Ez az év egyértelműen arról szólt, hogy egyáltalán meglássam, hogyan is működnek itt a dolgok. Ezen felül nem volt más elvárásom. Az elért sikerek csak hab volt a tortán. 🙂

Bár még csak január eleje van, de gondolom már körvonalazódik az idei évetek.

– Sajnos még nem egészen tudjuk, merre is lépjünk, folynak a tárgyalások.

Köszönet mindenkinek, aki ezt az egészet lehetővé tette, akik mellettünk voltak és szorítottak nekünk. ❤️


Comments are closed.