Nem voltak toppon

Az East Motorsport Kft. versenyzői azz utolsó 100-métert három kerékkel teljesítette, ugyanis kiszakadtak a tőcsavarjaik!!! Márton Ferike és Csák Alex a nehézségek ellenére is egy kategória ezüsttel tért haza a Bükkszentkereszt és Bükkszentlászló között rendezett CREDOBUS – BuildIT MARB futamról. Ferikével beszélgettünk a verseny történéseiről. 

Mi történt veletek a 2018-as év első felében?

– Az év első felében két MARB versenyen indultunk, ahol sikerült egy második és egy első helyezést szereznünk! De voltak kalandok… 😊 Alex-al a Szilveszter Rallye óta csiszolódunk, ami mostanra szerintem elég jól sikerült! Megvan az összhang az autóban, jó a hangulat, ami nagyon sokat számít!!! 😉

Milyen emlékeid voltak eddig a bükkszenti versenyekről?

– Bükkszenten öt éve mentünk először, ami egyben az életünk első versenye is volt. Akkor még N-es kocsink volt, sajnos azóta nem is rendeztek itt MARB-ot…  Igazi mélyvíz volt így elsőre. 

Élveztétek a népkertben rendezett porozást?

 – Nagyon élveztük a prológot, az egyik szponzorunknak ajánlottuk fel, hogy beüljön, élt is a lehetőséggel, tetszett neki nagyon!!! Mondta, hogy mehetnénk még… 😁😁😁

Halljuk mi történt veletek a verseny folyamán?

– A verseny rendkívül jó volt, élveztük ezt a pályát gyorsról gyorsra egyre jobban, a legnagyobb baj az volt, hogy nagyon fáradtak voltunk, Alex és én is, nem pihentünk rá a versenyre és nem voltam a toppon!!! Nem tudtam fejben ott lenni és anélkül nagyon nehéz… Így az elején szerzett időnket próbáltuk beosztani a nap végéig, megbeszéltük nem rizikózunk, a biztos második helyre próbáltuk bevinni az autót!

A2 kategória második helyett szereztetek ami azért nem egy rossz eredmény a nehézségek függvényében.

– Sikerült, amit napközben elterveztünk, kisebb nehézségekkel, ugyanis az utolsó gyors visszafordítójában kitört a bal hátsó kerekünk !!! 😛😉😊 De óvatosan három kerékkel bevittük a célba, beíróba az autót.

Az East Motorsport Kft. színeiben versenyeztek az idei évben. Miben tudja megkönnyíteni a versenyzéseteket egy ilyen háttér?
– Szabó Krisztián szárnyai alá vett minket kb. három éve és mindenben segítségünkre van, a tanácsadástól, az eszközbeszerzéstől a szponzorokig stb. Nagy hála neki, ő a csapat ,, háttérbeli vezetője”! De nem utolsósorban ne felejtsük el a csapatot, akik mindig maximális erőbedobással csinálnak mindent, ha még az a vasárnap reggeli kelés olyan nehézkes is, a szombat esti pálinkák után… 😁😂😛😉
S a szponzorokat, akik nélkül nem tartanánk sehol, mert azért mindenki tudja, hogy van anyagi vonzata még az amatőr versenyeknek is!!! Nagyon köszönünk mindent nekik!!!
 
 
 

Comments are closed.