Nem vállalták túl, mégis jött a hiba

Siska Ricsiék az igencsak erős P11-es kategóriában próbáltak szerencsét a múlt hétvégén rendezett Kisvaszar Ralin. Ricsi elmondása szerint még van hová fejlődniük a jövőben, azért nem volt teljesen elégedetlen a versenyen futott időkkel. 

Hogyan vészeltétek át a sajnos igencsak hosszúra nyúlt holtszezont?

– Hát a végére már igencsak nehezen, videókból táplálkoztunk, illetve néha gurultunk egyet a kocsival.

Átírta a vírus az idei terveiteket?

– Minket a hosszabb holtszezon érintett csak, valamint két olyan verseny is elmarad, amin szerettünk volna rajthoz állni.

A Kisvaszar Ralin igencsak erős mezőny jött össze a kategóriátokban.

– Így igaz, a kategóriánk nagyon erős volt. Tele rutinos, Suzukis versenyzőkkel, meg sem próbáltuk velük felvenni a versenyt. Inkább abszolútban figyeltük az eredményeket és próbáltunk megelőzni néhány párost. Úgy gondolom még kell négy-öt verseny, hogy megközelítsük a kategóriatársakat.

Elégedett voltál az első négy gyorsaságitokkal ?

– Semmit nem vállaltunk túl, ez volt az a tempó, ami még nem röhejesen lassú és megfelelt az igencsak nehéz körülményeknek. Rengeteget tanultunk ismét.

Aztán az ötödik gyorsaságin egy felhordáson kicsúsztatok a pályáról és már nem tudtátok folytatni a versenyt…

– A rajtban megbeszéltük, hogy már semmit nem vállalunk túl, mert karcsúsodott a mezőny és abszolútban már jónak éreztem a helyünket. Annyi történt, hogy az egyik jobbosban kevésbé raktam tőre az autót, mint kellet volna, ezáltal a kitámasztó keréken nem volt tapadás. Megfordult a kocsi, leakadt egy árokban és már borultunk is.

Mennyi idő lesz talpra állítani a kis Suzukit?

– Reményeim szerint még ebben a hónapban versenykész állapotba kerül. Nem lesz szép, de használható. A teljes kozmetika majd csak a szezon után jön.
Köszönjük a lehetőséget nektek és köszönet a JB Racing Garage-nak az ARG Car Service-nek és természetesen a családomnak, hogy támogatnak, amennyire csak tudnak!

Comments are closed.