Nem ugrott arrébb a szikladarab…

Bakonya Kupa 2018 – MARB futam

Nánai Attila – Tóth Dániel (Lada 2105)

Hogyan készültetek a Bakonya kupára?  

– Nagyon készültünk rá mert szeretjük ezt a pályát. Mivel tavaly az N-es autóval is tetszett egy irányban, kíváncsian vártuk, hogy most milyen lesz az A-sal két irányba!

Az első gyorsaságin egy 15. időt mentetek.

– Igen de sajnos átlagolt időt kaptunk! Pont előttünk estek be az egri srácok az Astrával ami az olajos pálya miatt volt. Sajnos a pályabírók nem voltak a helyzet magaslatán, ezért a srácok rohantak elénk figyelmeztetni, hogy lassítsunk nehogy mi is beessünk! Ami nem lett volna túl jó, mert ott elég nagy a tempó és lehet pont rájuk estünk volna!

Aztán a második gyorsaságit már nem sikerült befejeznetek…

– Sajnos nem… A gyors közepén történt az incidens. Egy balos kanyarban kicsit kicsúszott “itt jegyzem meg, hogy navigátor hiba”😂 és felszaladtunk egy partoldalra, ami nem lett volna baj, csakhogy kiállt egy szikladarab ami nem ugrott arrébb és szétcsapta a jobb első futóművet rendesen. Sajnos annyira, hogy nem tudtunk lejönni vele önerőből!

Sok munka lesz az autóval?

– Egy kevés lóvét megint bele kell locsolni! Jobb elöl szinte minden cserére szorul, plusz a felni és gumi szintén cserés!

Nem megszokott tőletek, hogy nem fejeztek be egy versenyt. Hiányozhatnak ezek a pontok az év végi elszámoláskor?

– Igen ez az első, hogy nem fejeztük be egy versenyt. Elég nagy csalódás, főleg mert az elején estünk ki…Valószínű, hogy hiányozni fog nem is amiatt, hogy dobogón legyünk de jó érzés lett volna az elejében benne lenni a MARB 4-es kategóriában! Sajnos ez elúszott…

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok segítséget! Egyben sajnáljuk, hogy csalódást okoztunk azoknak akik szerettek volna látni minket! Itt megjegyezném, hogy bármi nemű anyagi támogatást szívesen fogadunk!!! 🙂

Comments are closed.