Nem teljesen normálisak, de erre büszkék!

Várnai Dávidék kategória első és abszolút hetedik helyen fejezték be a gépet és embert próbáló Veszprém Ralit. Dáviddal beszélgettünk a verseny végén, hogy a Honda Civic mennyire bírta a murvás szakaszokat.

Normális az, aki egy Honda Civicet kitesz a murva megpróbáltatásainak? 🙂

– Nem vagyunk teljesen normálisak, de erre meglehetősen büszkék vagyunk. 😁 A baj ott kezdődik, hogy alapból az autónk nem murvára való… A másik, hogy nem feltétlen aszfalt futóművel kellene menni az ilyen “autópálya” minőségű veszprémi pályákon.

Sajnos nem a legjobb előjelekkel indult a verseny a Rallye2 mezőnye számára…

– Igen, sajnos elég borzalmas, ami történt, már mi is a rajtot vártuk, amikor hallottuk a sportbíróktól, hogy nagy a baj. Innen is jobbulást a versenytársainknak és minden elismerésünk az őket mentőknek.

Mintha egy kicsit óvatosan kezdtetek volna.

– Óvatosan is kezdtünk, vagyis próbáltunk. 2018-ban autót nem kímélve mentünk, sokkal jobb abszolút eredményekkel, de ki is estünk.

A második körben viszont, mintha már megbarátkoztatok volna a lőtéri pályákkal.

– A második körön már kezdtem újra szadistán csapatni, de hála a jó égnek hallgattam Tomira és kicsit visszább vettem. Bár elég nehéz volt megállni…😃

A kategóriátokat fölényesen nyertétek és abszolútban is sikerült fontos pontokat szereznetek!

– Kategóriában végül is rengeteg értékes pontot szereztünk, ennek örülünk, viszont az abszolút eredményünk lehetett volna jobb is, de így legalább célba értünk és készülhetünk Baranyára.

Milyen tervekkel fogtok Komlóra érkezni?

– Tervünk a baranyai gyorsokon, hogy kategóriát nyerjünk és azért az abszolút eredmények is foglalkoztatni fognak…

Köszönjük minden hozzánktartozónak és barátainknak a rengeteg támogatást és segítséget.


Comments are closed.