Nem számoljuk a pontokat,csak a gázt szeretjük nyomni!

Tábori Ákos a szombathelyi murvás tapasztalatokkal felvértezve érkezett a Veszprém Ralira, ahol tovább tanulhatta a laza talajon való autózást. A  verseny kilométerek megszerzése mellett már van, ahol a tempójuk is ideális és ennek köszönhetően az eredmény sem marad el.

Sokan autógyilkosnak tartják ezt a futamot, te mennyire vagy barátságban vele?

Semmiképp nem autó kímélőek a szakaszok, előfordulnak helyenként nagy kövek. Igyekeztünk azokat a helyeket az itinerben is rögzíteni, így nem okoztak gondot. Az ugratókról való érkezés volt nekünk inkább az ami az autón nagyobb nyomot hagyott!

A bajnokság ötödik versenye volt ez. Megelőzte bármiféle számolgatás a hétvégét a bajnokság esetleges végső kimenetele tekintetében?

Nem igazán számolgatunk, megyünk ahogy tudunk és jól érezzük magunkat. Szeretnénk tartani a pozíciónkat a bajnokságban.

Első nap két gyors várt rátok amiből az egyiken nem volt mért időtök…

Az első szakasz sajnos etap lett, durván az utolsó két kilométert nem tudtuk teljesíteni Vincze Feriék sajnálatos balesete miatt. Jónak éreztem addig a teljesítményünket. A második mért szakasz is jól sikerült még annak ellenére is, hogy beforogtunk és tolatnunk is kellett.

Másnap sem találtátok magatokat, vagy legalábbis a jobb eredményhez vezető utat. Mik hátráltattak benneteket?

Másnap elég fáradtan kezdtem és nem tudtam százszázalékosan koncentrálni. Az első kör két gyorsa elég nyögvenyelős volt, de a Hajmáskérre összeszedtük magunkat!

Végül sikerült egy igazán jó eredményt elérni. Jöttetek fel, mint a talajvíz? 🙂

A második körben igyekeztem kiküszöbölni a hibáimat és jóízűen autózni. Azt gondolom, hogy ez sikerült, így fel tudtunk jönni a második helyre.

Hogyan folytatódik nektek a bajnokság, milyen célokkal kell nekivágni a hátralévő futamoknak?

A következő állomás Ózd. Nem szeretnék számolgatni, csak ott lenni és nyomni a gázt!

Jön egy hosszabb szünet az ORB mezőnyének. Mennyire fogsz foglalkozni a ralival a “vakáció” alatt?

Igazán jól fog esni egy kis pihenés, elég sűrű volt eddig. Ez volt a hatodik futamunk az évben, mert korábban részt vettünk egy horvátországi futamon is. Igyekszem kipihenni az eddigieket és feltöltődve rajthoz állni a következő megmérettetésen!

Partnereink: Alfa-Ker Bt., Steel-Land 2000 Kft., Kristály Kft., Supersprint Kft., Sport Bau Trade Kft., Fe-Voda Kft., BMB Work Kft., BoBo Kft., CREDOBUS., KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Expert Lajta Kft., TPA csoport Magyarország., DE BUS Gmbh., Bus Center Kft., Geri Ügyvédi Iroda., Skuba., diesel DR., Hunnoid., KF Minibus.,

Comments are closed.