ORB

Nem sikerült megmérettetni magukat

M6LOG Int. Baranya Kupa 2017 – Szetei Norbert / Chmelovics Balázs (Peugeot 205 GTI)

A “nyári szünetben” hogyan sikerült felkészülnötök a bajnokság folytatására?

– Sziasztok! A nyári szünet nekünk munkával telt, mert ugye a fehérvári borulás után rendbe kellett rakni a kocsit – sorolja a nyár eddigi teendőit Norbi. Le kellett vágni a tetőt, ajtó és sárvédő csere is volt… Mindenki csúszott a munkával és verseny előtt öt nappal még nem volt lefényezve a kocsi. Itt köszönöm meg az oroszlányi srácok munkáját, sikerült rendbe tenni a kocsit a rajtra. Aztán összedobáltuk a belsejét is… Sajnos így nem tudtunk vele menni a verseny előtt.

Milyen tervekkel kezdtétek az idei Baranya kupát?

– Mivel voltak számunkra ismeretlen pályák, Balázzsal ezeken többet tréningeztünk, próbáltunk minél pontosabban felkészülni belőlük… Tudtuk, hogy Dornai Tibiék előttünk vannak, így a biztos célbaérés lett volna a tervünk…

Mi történt veletek az első napon?

– Az első gyorsasági közepétől már rángatott a kocsi, benzin ellátási probléma volt. Ki tudtunk jönni a szakaszról, de a prológig nem jutottunk el. De így volt időnk és éjjel 2-ig csináltuk az autót Balázs pécsi barátjának a cégénél, ezért nagy köszönet neki is! Éjjel kipróbáltuk a kocsit, minden rendben volt, így reggel a parc ferméből indítottuk a napot.

Másnap viszont végleg fel kellett adnotok a versenyt…

–  Etapon reggel semmi gond, viszont a reggeli gyors felénél megint visszatért az Ac probléma, forró volt minden, a csövek, a szivattyú… Nem bírta.. Le tudtunk gurulni a szakaszról, de sajnos utána megállt megint. Így leadtuk a menetlevelet.😞

A rekkenő hőséget hogyan bírtátok az autóban?

– A hőség nem igazán zavart minket, inkább az, hogy egyetlen tiszta gyorsaságink sem volt, így nem tudtuk összemérni magunkat a többiekkel… Nagyon sajnáljuk az esetet és gratulálunk a célba ért srácoknak!!!

Budapest Ralin láthatunk benneteket?

– Természetesen indulunk a Budapest Ralin és győzni szeretnénk!!! Megkeressük az autó hibáját és felkészítjük rendesen. A váltót is revíziózzák végre!

Köszönjük a szervizesek munkáját. Szponzoraink: Chmelo trans, Slinecko sro., Tatai és társa kft, Pannon agri kft Tata, Papp gumi kft, Pánczél trans kft, Buszplusz kft, Tatabánya Város Önkormányzata, Fokusz foto, Ber-car.

Comments are closed.