Nem sikerült átlépni a küszöböt…

Molnár Zoltán egész évben a MARB bajnoki címéért küzdött a déli régióban, de sajnos az utolsó versenyen a második gyorsaságin szertefoszlott az állom… Bár Zoli még szomorú az események miatt, már most gőzerővel a jövőre koncentrál és a Ladától is méltóképpen szeretne búcsúzni az év végi Szilveszter Ralin.

Tudom nehéz ilyenkor bármit is mondani, de próbáljuk meg. Hogyan készültél a az Orfű és Magyarhertelend között rendezett Da VINCI Rallye Sprint az EURO ONE Kupáért – MARB futamra?

Sziasztok! Erre a balszerencsére nincs orvosság… Egész éves küzdelem lett oda, miután a tavalyi évhez hasonlóan idén is a bajnoki címért folytatott csatában a technika cserben hagyott. Pedig minden jól indult, nem igényelt különösen felkészülést a pálya, csak jó tapadás és padlógáz kell a győzelemhez! Az első gyors elött kiadtuk a parancsot  “Győzelem, vagy soha többé szex”… 🙂

Az első gyorsasági szenzációsan alakult a számotokra, hiszen ti voltatok a leggyorsabbak!

Nos a lányok megnyugodhatnak: megnyertük a szakaszt!!! Nagy kihívás egy 50-60 lóerővel erősebb és 80-90 kg többletsúllyal szembeni versenyautót legyőzni, amin a legénység sem akárki Géringer-Tőke páros, akiknek innen is gratulálunk a bajnoki címhez!!!

Aztán jött a második gyors… A sors pedig ismételte önmagát.

Tehát jött az ominózus második gyors, nagyon jól sikerült a fehéraszfaltos rész a gátig, aztán a tó túloldalán megtörtént, ami tavaly is megállt a hajtás… 200 méterre a tavalyi megállástól ismét az erdő szélén néztük, ahogy a bajnoki cím elúszik… Öcsém arcára minden kín kiült, nem kívánom ezt senkinek…

Bár nagy a szomorúság, de elmondhatjuk, hogy egy sikerekben gazdag év van mögöttetek.

Voltak az évben jó versenyeink ismét, voltak szakaszgyőzelmeink, de a nyitott ajtón a küszöböt nem tudjuk átlépni… Borzasztó gyors az eleje, 1600 köbcentivel igazi kihívás ezek a srácok közt gyorsnak lenni, ahogy a szlogen mondja “A Déli régió nem játék” igazi baráti hangulatban versenyzünk a fiúkkal, köszönet érte srácok! 🙂

Vannak már tervek a a jövőre nézve?

Jövőre az autóépítés lesz a lényeg, készül a Ford Escort Mk2. Alig várom… Azt gondoltuk hogy 13 év után abbahagyjuk a Ladázást, DE NEM ÍGY… Ezért még egyszer utoljára indulunk a Szilveszter Ralin! Verseny végétől kirakjuk rá fájó szívvel az eladó táblát!!! Reméljük méltóképpen búcsúzhatunk kedvenc Ladánktól!!!

Szeretném megköszönni a családomnak, az egyesületünknek a szurkolóinknak és a szervizes barátaimnak a rengeteg munkát, lemondást, törődést!!! És nem utolsósorban a RallyFeelingnek is köszönöm!!!!

Szöveg: Sipos Attila

Képek: Gyenis Nikolett, David Skuta photo

Comments are closed.