Nem örültek az óra átállításának…

GOBALDARU MARB futam 2018 (Borsodnádasd – Balaton)

Sándor András – Sándor-Matyikánics Emese (Lada 2101)

Mielőtt rátérnénk a Borsodnádasd Rallye történéseire, egy pár mondatban beszéljünk az év elején Dobsinán rendezett “dagonya raliról”… 🙂

Szuper volt, minden évben igyekszünk ott lenni, mondjuk jobb lett volna ha a hó nem a díjkiosztóra érkezik meg – kezdi a visszaemlékezést az év első versenyére SanyiBandi.

Az idei évre újra vannak változások a MARB bajnokságban. Mint régi, sokat átélt rutinos páros mit vártok ezektől az intézkedésektől?

Pörgős, jó hangulatú versenyeket! 🙂 Az eddigi tapasztalatok alapján, nem biztos, hogy beváltják a hozzájuk fűzött reményeket, kicsit háttérbe van szorítva, mivel közös a rendezés az ORB-vel. Jó lenne, ha a facebook-on kívül hivatalos oldalon is lenne aktuális információ, időben!

Térjünk rá az év első éles versenyére. Az elején, mintha egy kicsit bealudtatok volna….

Ez így van! Nem örültünk az óra átállításának, túl rövidre sikerült az éjszaka…

A másik kettő körben viszont sikerült a kármentés, hiszen feljöttetek a verseny végére az abszolút tíz közé!

Igen, elkaptuk a ritmust, folyamatosan javítottunk, így sikerült beautózni az elejébe. Sajnáljuk a reggelit, mivel így nehéz volt behozni az előttünk lévőket, viszont sikerült egy jóízűt versenyezni.

Kategóriátokban pedig harmadikok lettetek, így betartottátok a gyereknek tett ígéreteket és kupával térhettetek haza!

Régen még kisebb korában szokása volt, hogy így engedett minket el versenyezni, hogy “Hozzatok haza egy kupát” ! Ez a szokás most valahogy előjött nála, örültünk, hogy sikerült a hagyományt folytatnunk!

Mi lesz a folytatásba? Engedi az egész évet a “Családi kassza”?

Az Északi Régió MARB-os futamaimak teljesítése van tervbe véve.

Köszönet a szervizcsapatnak, a családnak, 😍 a szurkolóinknak, a partnereinknek: Szerviz Iroda Kft., KenSyn Services Kft., Stavmat Zrt., CMT-ASE Kft.-nek, a rendezőknek, és mindenkinek, aki követ minket, meg persze a RallyFeeling-es csapatnak, nektek is.

Comments are closed.