Nem mennek feltartott kézzel a csatába

A Temesvári László – Soós István párosnak fel kell vennie a kesztyűt a fiatalabb párosokkal, de Laci ígéri, hogy próbálják felvenni a kesztyűt a többiekkel. Várják a további versenyeket és bíznak abban, hogy az autó is műszaki hibák nélkül fog működni. 

Az Eger Rallye után azt nyilatkoztad, hogy be kell látni a jövő a fiataloké. Úgy ismerünk, hogy belátod, de azért nem törődsz bele!

– Természetesen nem megyünk feltartott kézzel a csatába – kezdi a beszélgetést  határozottsággal a hangjában Temesvári László. – Megpróbáljuk felvenni a kesztyűt a többiekkel. Több-kevesebb sikerrel, de rajta vagyunk. Sajnos a technika mostanában nem hozta az elvártat. Folyamatosan küzdöttünk a fékkel, de nem jöttünk rá az okára. Ennek köszönhetően már Egerben is volt vele baj, de szerencsére mára megvan minden hiba forrása, amit a Roland System csapata a napokban orvosol is.

Az első körben volt egy gyönyörű mentésed a nagyvelegi szakaszon.

– Természetesen sikerült a Vértes Rallye reggelén remekül gumiznunk a vizes körülményekre, ami az első gyors rajtjáig jó ötletnek is tűnt. Persze a gyorsasági szakaszok szárazak voltak. 🙂

A második körre sem tudtatok semmit előhúzni a varázscilinderből és ezáltal nem tudtatok a dobogóért harcolni.

– A nagyvelegi gyors borzasztóan csúszott, ennek és a fékhibánknak köszönhetően sikerült megjárnunk az árkot… Szerencsére nem ragadtunk ott, bár a lelkes szurkolók már szaladtak, hogy kiszedjenek minket. De kijött. 🙂

A verseny végén viszont már “féktelenül” közlekedtetek…

– A második körre a hibás fékmunkahengeren kívül mindent cseréltünk az első fékekben, persze nem oldotta meg a problémát. Számunkra igazi túlélőverseny volt. Borzasztó érzés azt mondani a kategóriatársadnak, hogy figyelni fogod a tükröt, hogy elengedd. Ettől már azért elszoktunk.

Egy tucat helyi fanatikusnak köszönhetően, benneteket is őrült hangulat fogadott a céldobogón, de csak nehezen csaltak mosolyt az arcotokra…

– Igen, a céldobogón olyan fanatikus szurkolók fogadtak mindenkit, ami visszahozza a kedvet az emberbe. Csak nem voltunk elégedettek a teljesítményünkkel, emiatt mosolyogtunk nehezebben. Az italukba szívesebben beleittam volna abban a pillanatban. 🙂

Remélhetőleg a következő verseny a Nyíregyháza Rallye lesz. Miben kell addig javulnotok, hogy felvegyétek a többiekkel a kesztyűt?

– Várjuk a további versenyeket, természetesen a hadrendbe állított bajorral, ami már nem produkálja a hibákat.
 
Köszönjük a megkeresést és természetesen meg kell említenünk támogatóinkat: Borsod Race Média Kft., Bomba! Energy Drink Kft., VR-CarGo Kft., Simon és Tsai Kft., Kamionklinika Perfect Logisztic Kft., TT Risk Kft., MAXXECU Hubdyno Temesvári Trans Kft. és végül, de nem utolsó sorban a Roland System csapat remek munkáját! Nélkületek ez nem jöhetne létre! Köszönjük!

Comments are closed.