Nem cserélhet szenvedélyt!

 

A Baranya Kupa sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket a Dudás Gergő, Marcsa Nikolett páros számára. Folyamatosan készülgetnek minden egyes futamra, de sajnos az ördög nem alszik és van, hogy meg is találja őket, ahogy most is történt.

Hogyan sikerült a felkészülésetek az idei Baranya Kupára?

– Azt kell mondjam, a felkészülésünk nagyon jól sikerült! A TMC csapat Takács Norbi irányításával készítette fel az autónkat, A-tól Z-ig átnéztek mindent, javították a javítanivalót és egy nagyon jó mozgású kisautót kaptunk vissza. Részt vettünk a hivatalos teszten is, ahol azért sokkal többet sikerült mennünk, mint Veszprémben. Tetszett az autó, jó volt minden….

Az első napon mi történt veletek?

– Az első gyorsaságin 4,5 másodpercre voltunk az abszolút első Hibján Jocitól, aminek igazán örültünk, de természetesen nem bíztuk el magunkat. Jött a prológ, amit elóvatoskodtunk, vigyázva a lámpasorunkra, bár arra már nem lett szükség, mi még pont nem mentünk sötétben. A harmadik gyorsaságin megforogtunk, ami elég sok időbe került és nagyon bántuk, de Nikivel megbeszéltük, hogy ezt magunk mögött hagyva tiszta lappal indítunk másnap, megpróbáljuk behozni a lemaradásunkat.

Másnap az első gyorsaságit még sikeresen teljesítettétek.

–  Így van, az első gyorsaságit még teljesítettük… Nem voltunk kibékülve vele, túlkormányzottnak éreztük az autót, nem sikerült úgy a csiki-csuki sem, ahogy szerettük volna.

Aztán Alcsómocsolád és Mecsekpölöske között…

–  Ott megérkeztünk…

Csapattársatok Dián Attila szintén ezen a gyorsaságin dobra el a Suzukit… Ekkora az összhang a csapatban?

– Nagy az összhang, a család, már csak ilyen! Atusnak egyébként a fékkel voltak problémái, örülünk, hogy nem rosszabb helyen hagyta cserben.

Budapest Ralira sikerül helyrehozni az autókat?

– A Suzuki elvileg már az oroszlányi sprinten rajthoz áll! A Citroen indítása pedig még a jövő zenéje, az biztos, hogy a fiúk gőzerővel dolgoznak rajta és rajtunk sem fog múlni az indulás! Van egy dal részlet ami most nagyon illik rám is. “Az ember mindent cserélhet, arcot, lakást, családot, barátnőt, vallást, de van egy dolog amit nem cserélhet… Nem cserélhet szenvedélyt!”

Köszönjük szépen a családnak, barátoknak, szponzoroknak! BiotechUSA – Clone GSM – mobilszaküzlet – Win-Win Position Kft.- HARMdigital Kft. – HEPI s.r.o. Vel”koobchod Potravin – DP Copy – Clone Rally Team, Snela Racing Team

Comments are closed.