Nem átesni a ló másik oldalára

Nagy Norbi azzal a “sajátos” amatőr ralis gonddal küszködik évek óta, hogy saját pénzből próbál versenyezni, szórakoztatni a pályák szélére kivándorló nézőket… Ez így történt a Bükkszentkereszt és Bükkszentlászló között rendezett CREDOBUS – BuildIT MARB futamon is. 

Mi történt veled az év első felében?

– Az év első felében próbáltunk belerázódni a versenyzésbe. Dobsinával kezdtünk, utána szinte teljesen átalakítottuk az autót és Borsodnádasddal kezdtük a MARB szezont.

Az elmúlt években nem versenyeztél folyamatosan, idén viszont ez a piros gombszenű mintha hozzád nőt volna. 🙂 

– Az idén sem lesz sajnos másképp, mint ahogy az elmúlt években, mert szponzorok nélkül, saját pénzből megyünk és nem szeretnénk átesni a ló másik oldalára. 🙂 Szóval megyünk amennyit tudunk és azzal is elégedettek leszünk.

Legutóbb a Bükkszentkereszt és Bükkszentlászló között rendezett CREDOBUS – BuildIT MARB futamon vettek részt. Szombaton egy prológ várt rátok, vasárnap viszont a bükköt kellett meghódítanotok. Hogyan sikerült a versenyetek?

– A bükkszenti verseny nagyon tetszett! A szombati prológon nagyon jól éreztük magunkat, az autó is nagyon jól viselkedett. 💪 Vasárnap a versenyen egész jó eredményeket autóztunk. 

Amíg versenyben voltatok az abszolút hetedik hely környékén autóztatok. Ennyi van benned és az autóban, vagy ezt még azért lehet és kell is fokoznotok az év második részében?

– Egy kuplung hiba miatt nem figyeltem rendesen a pályára, illetve Csabi szavaira és egy jobbos kanyart kiegyenesítettünk… 😢 Az autóban rengeteg van még, én sokkal többet nem érzek magamban… Csabi nagyon jól navigál, felkészült, felelősségteljesen csinálja a dolgát. Az autót már most elkezdtük felkészíteni, következő versenyig tuti kész lesz, de hogy rajthoz tudunk-e állni, az majd kiderül. Köszönünk szépen minden kisebb-nagyobb segítséget és hozzáállást és a RallyFeelingnek a csodás képeket és videókat! 😁

 

 

 

Comments are closed.