Nem adják fel egykönnyen

Hibján Jocinak és navigátorának Szollár Csabának sajnos nem akar összeállni a 2019-es év, pedig nagy reményekkel, a tanulás reményével érkeztek év elején a Peugeot Kupa mezőnyébe.  A Székesfehérvár Rali utáni esés után sem ment el a kedvük a versenyzéstől és bizakodva várták az ózdi verseny rajtját. 

Mennyünk szépen sorjában. Miskolc Ralin beszéltünk utoljára, azóta viszont volt egy Székesfehérvár Rallye is, ami nem éppen szépen végződött a számotokra.

– Sikerült összetörni az autót elég csúnyán – kezdi a beszélgetést szomorúan Hibján Joci. Viszont hála istennek nekünk nem lett  komolyabb bajunk. 

Bár már az év elején is tudható volt, hogy ez az év a tanulásé lesz a számotokra, de egy kicsit nem ment el a kedved a tanulástól a Fehérvár Rallye után?

– A kedvünk nem ment el, nem az az ember vagyok, aki egykönnyen feladja a dolgokat.

Újult erővel, tiszta fejjel érkeztetek az Ózd Ralira?

– Igen, célunk a tanulás, összeszokás a navigátorommal és hogy minél többet üljünk autóban.

A szombati napotok javarészt a gumiválasztással telt el, másnap viszont egy egyenletes teljesítménnyel sikerült bejönnötök a kategória harmadik helyére.

– A gumiválasztásunk végül is jól sikerült. Nagyon örülünk a kategória harmadik helyének, nem kockáztattunk, igyekeztünk a verseny folyamán stabilan menni.

Ez a verseny egy kicsit visszaadhatta az önbizalmatokat, amiből a jövőre vonatkozóan azért lehet építeni.

– Az autó iránt nőtt az önbizalmam, a kocsi tudja azt, amit tudnia kell, most már csak nekünk kell a dologhoz hozzátenni, hogy igazán gyorsan tudjunk menni vele.

Köszönet: Cornexim Kft., ABT Roll Kft., Kompresszor Varga Gh Kft., Gerda Trans Kft., Dunaföldvári Fémfeldolgozó Kft., Fehértó-Trans Kft., Szimita Trade Kft., Smaell-East Bt, Varga Ic Kft., K+K Spedit Kft, VárTeam Kft., Multi-Ház Kft., Nyírségtefu 2009 Kft., Bá-Mi Kft., Intrudair Kft., A-Véd Kft., Hungaro Hause Kft., Kelet Power Kft., Tuning Show Kft.


Comments are closed.