Nem a köbcenti számít, a bátorság a lényeg!

CREDOBUS Eger Rallye 2017 – Historic

Serényi András – Szlatnik Bernadett (Trabant 601)

Mi történt veletek az idei Eger Ralin? 

– Ahogy az időeredményeinken is látszott Egerben, kezdjük így két év után megtalálni az egyensúlyt az autóval, a navigátorommal. Bátorság, az van. Mikor Egerbaktán negyedik telin, üveg hang, 140 km/h, hát futkosott a hideg a hátamon… A navigátor meg ordítja ne vedd el! Hát lepergett párszor az elmúlt 30 évem legfontosabb pillanatai. Először pályabejáráson azt mondtam, én nem jövök ide többet, nem Trabantnak való, aztán elrajtoltunk a rajtdobogón, már akkor éreztem valami bizsergést a levegőben. A pályákon kapott szeretet, a sok hálás tekintet, az elmélkedő arcok mindent kárpótoltak! Hát igen a Trabant 60 évesen is jön!!!

A Trabi dudája végig jól működött, a nézők meghálálták a versenyzéseteket? 🙂

– A navigátorom többet foglalkozott a dudával, mint az itiner olvasásával, de a nézők hálája sem maradt el, facebook-on kaptam sok kedves bátorító üzenetet, kommentet!  

Mecsek Ralin kipróbáltad a navigátori szerepkört is.

– A navigálásról annyit, hogy tetszett, de ez nem az én műfajom. Persze ha lenne rá alkalom egy nagyobb autóban olvasni az itinert, nem fogom visszautasítani.

Egy pár mondatban hogyan értékelnéd a 2017-es éveteket?

– Meg vagyok elégedve az idei évvel! E1 kategória harmadik helyet sikerült szereznünk egy fiktív küzdelemben…

Hogyan tovább idén, jövőre?

– Belekezdünk egy új autó építésébe, amit egy három éves projektnek számolok, addig pedig továbbra is Trabizunk.

Köszönetet szeretnék mondani az idei szponzorainknak: Muskátli vendéglő és csapata, Orfűi Kultúrális Sportegyesület-Önkormányzat, Zoli oil, Kapucínus sörfőzde, Szicsek pálinkafőzde, Gastro Terni, Profi Plán Kft, Gáspár festékáruház, Gung dekor, Trend Papír Sásd, Tami bababolt, BP racing, Kemencés kert vendégház, Fusi Misi, Dedi, Anya, Apa.

Comments are closed.