Néha már maguk sem tudják, hogy ki hova ül

Sikeresen teljesítette az Eger Ralit Molnár Máté és Molnár Ádám párosa. A testvérpárnak akadt bőven kaland a hevesi pályákon és még a nézőket is sikeresen kiszolgálták az utolsó gyorsaságin. Mátéval beszélgettünk a verseny utáni napokban. 

Nehéz eldönteni szurkolói szemmel, hogy mikor melyikőtök vezet. 🙂

– Az a helyzet, hogy néha még mi magunk se tudjuk, hogy ki hova ül, de dolgozunk rajta, hogy jövőre könnyen megkülönböztethetőek legyünk. 😊

A szombaton rendezett gyorsasági szakaszon egy kicsit kalandoztatok, de sikeresen teljesítettétek a hosszú szakaszt.

– Egy picit talán tartottam is tőle, mert a huszonöt kilométer szinte egy Rally3-as verseny össztávja. Úgy vágtunk neki, hogy egy biztonságos tempóval érjünk le, ami sikerült is. Egerbaktán az első kikerülősbe elfékeztem és majdnem beköszöntünk az ott lakókhoz… 😊

Másnap viszont egy ötödik idővel kezdtetek a Szarvaskő és Egerbocs közötti szakaszon. Ez a szakasz kifejezetten tetszhetett nektek, hiszen másodjára is jó időt mentetek rajta.

– Nagyon tetszett a szarvaskői gyors, főleg az egerbocsi elágazástól a célig. 😊 Volt egy nagyon jó ritmusa a pályának, amit sikerült felvennünk.

Mi történt veletek a verseny további részében?

– Minden rendben volt egészen a második gyors utáni etapig. Sajnos a siroki rajt előtt egy jobb első defektet kellett cserélnünk. Ezzel csupán annyi baj volt, hogy a pótkeréken utcai gumi volt, így azon a gyorson kicsit félve közlekedtünk. A szervizbe nem tudták javítani a defektes kereket, így az utcai gumit felraktuk jobb hátra és így mentünk ki a második körre… Három slick, egy utcai… Na ez a kombó a bátori gyors elején található bukkanós kanyarokba meg is viccelt, majdnem beestünk… Ezen kívül minden a legnagyobb rendben volt.

Azért az utolsó gyorsaságin kiszolgáltátok a nézőket is! 🙂

– Sajnos közölték velünk az utolsó előtti gyors rajtjában, hogy „az utolsó gyors etap”… Egy kicsit szomorúak lettünk, viszont ezt a szomorúságot 100%-ban kárpótolta, amit etapon a nézőktől kaptunk! Le a kalappal előttük… Ez volt a minimum, hogy kiszolgáljuk őket! 😊 KÖSZÖNJÜK!!

Bár nehéz napjainkban akárcsak egy hétre is előre tervezni, de hol szeretnétek még indulni az idei év hátralévő részében?

– Előreláthatólag még két verseny van tervben. A Lyukóbánya és Parasznya között megrendezett Rally3-as futam és a Nyíregyháza Rally. 😊

Köszönjük szépen partnereinknek : BEST LED HUNGARY KFT., KEREKES GYULA E.V., CRASH-MAN TEAM KFT. Külön köszönet a családunknak, a páromnak, Pataki Janinak és a Jóna Rally Team szervizeseinek!


Comments are closed.