Nagyszerű volt a hangulat az autóban!

Cseke Péter és Csikós Borbála az Eger Rali után, sajnos a miskolci versenyen sem látta meg a célt… Péter elmondása szerint, ennek ellenére jó hangulat uralkodott az autóban és nem adják fel a küzdelmet, Szombathelyen célba szeretnének érni. 

Sajnos az Eger Rali nem tartott sokáig a számotokra…

– Az Eger Rallye és az idei év sem indult szerencsésen nekünk… Sajnos motorhiba miatt a második gyors végével nekünk befejeződött az egri verseny… Nagyon szerettünk volna még menni, de ennyi sikerült.

A Miskolc Ralira újult erővel érkeztetek?

Vártuk Miskolcot, mert sosem mentünk még ott. Nekünk ez a nagy távolság elég sok szervezést igényelt, plusz mindent meg kellett ismerni, hiszen az egész város új volt a számunkra. Talán pont ezek miatt is nagy volt bennünk a várakozás és úgy éreztem, hogy végre itt végig megyünk!

Mennyire ismertétek a rátok váró szakaszokat?

Ahogy említettem, nekünk teljesen új szakaszok voltak ezek. Tetszettek, de elismerem, hogy a sok felhordás és esés miatt nagyon elóvatoskodtam. Szerettem volna egyben haza vinni magunkat és nagyon behúztam a féket, ez nagyon megmutatkozott az időkön, de minket mondjuk cseppet sem zavart, mi élveztük! Nagyszerű volt a hangulat az autóban!

Az első öt gyorsaságit sikeresen teljesítettétek.

Az első kettő gyors nekem tetszett. A harmadik lett sok ember veszte, azt nem élveztem annyira. Korcsolya pálya lett és nem igazán ralis szerintem. Én szeretem a dobálós, rossz aszfaltos szakaszokat, de a sík aszfaltos felhordásokat ezek szerint nem kezelem jól. Ennek ellenére, nagy élvezettel mentünk mindenhol!

Aztán a hatodik gyorson Gagyvendégi és Selyeb között valami furcsa zajt hallottatok a kocsiból…

Sajnos a hatodik gyors végén hangosabb lett az autó, itt már bennem volt, hogy baj lesz, de etapon még először nem hallottam. Abban bíztam, hogy a szervizig elérünk és ott talán tudjuk majd orvosolni a problémákat, de Szikszónál már annyira zajos lett, hogy nem akartam nagyobb anyagi kárt csinálni, mint ami már van, így feladtuk. Felmerült, hogy a váltó lesz a probléma és azt nem szeretném feláldozni, nekünk az nagyon nagy érvágás lenne, ha az tönkre menne. 

Mennyire frusztrál, hogy a biztató részeredmények ellenére megint nem sikerült meglátnotok a célt?

– Eléggé zavar, hogy nem sikerül a bajnokságban továbbra sem versenyt befejezni, de azért nem adjuk fel!

Iseum Ralin folytatása következik?

Szombathelyen indulunk. Sajnos most úgy néz ki, hogy idén az lesz az utolsó Rallye2-es versenyünk. Családban történt betegség és anyagi okok miatt most ez a döntés született. Nem kerülünk messze az egésztől, mert Gagarint és Szandit továbbra is támogatjuk és a következő győzelmeikhez próbáljuk segíteni őket. Remélem az év végi sikerekhez is az első osztályban! Hajrá “hugyos vödör”!!! 🙂

Igazából hálás vagyok mindenkinek, aki szereti és élteti ezt a sportot, és köszönöm mindenkinek aki segített, segít minket! Ez egy csapatsport és nem menne nélkülük!!!


Comments are closed.