Nagy Tapsot!!!

Rengeteg magyar versenyző, szurkoló vette az irányt az idei Rally Legendre, és közéjük tartozik a Stefán Péter – Begala Tamás páros is. A srácoknak nagyon nehezen jött össze az indulás, hiszen a Salak Királya elnevezésű rendezvényen egy hete felrobbant a “Bajor” motorja. A problémát sikeresen megoldották és elindultak ők is San Marino felé a többiek után. A csapatban nagy az összhang, hiszen kérdéseinkre együtt fogalmazták meg a válaszokat. 

Mikor pattant ki a fejetekből az ötlet, hogy összeüljetek és induljatok az idei RallyLegenden?

– Az ötletet Csabi barátunk adta körülbelül kettő hónappal ezelőtt, hogy induljunk a Legenden, hiszen “ezzel a vezetési stílussal” ott a helyünk. 

Mennyi munka és szervezés előz meg egy ilyen versenyen való részvételt?

– A versenyre való felkészülés kényelmesen hat-nyolc hónap lenne, erre volt nekünk kettő hónapunk… Amit egy motor csere az utolsó héten még megnehezített… Az utolsó két nap pedig szinte egész napos felkészítést igényelt…

A pályákra az elmúlt évek videóiból tudtatok felkészülni?

– A pályákat videó felvételeken megnéztük, de ettől jobban felkészülni sajnos nem volt időnk…

Rengeteg hazánkfia lesz kint a pályák szélén. Mit várhatnak tőletek a nézők ezrei a hétvége folyamán?

– Nagyon köszönjük a barátainknak, ismerőseinknek és az ismeretleneknek is, hogy ilyen messzire eljönnek szurkolni a magyar párosoknak. A tegnapi programozás után pedig garantáljuk az élményt nekik! Ha pedig tetszik a produkciónk, kérünk egy Nagy Tapsot!!! 

Köszönjük családunknak a kitartó biztatást, türelmet, a barátoknak a segítséget! Köszönjük a bajnoki ruházatot (K.M.) Köszönjük minden szponzor segítségét aki az autón megtalálható. (Családi kassza!) 🙂 

Comments are closed.