Mumus bújt az autóba

Trencsényi Vince és “vadi új” navigátora Kiss “Vadmagyar” Balázs, sikeresen teljesítette az Eger Rally gyorsasági szakaszait. Voltak kalandok is a verseny folyamán, de a kategória harmadik helyét így is megszerezte a páros. 

Feldolgoztátok magatokban a Miskolc Ralin történteket?

– Szokták mondani, hogy nagyon együtt álltak a csillagok – kezdi szomorúan a beszélgetést Trencsényi Vince. Sajnos most ez egy szörnyű tragédiát jelentett. Szeretett sportunk nem veszélytelen, ezzel mindenki tisztában van, azonban egy ilyen szituáció után szerintem sokan elgondolkodtunk, hogy mégsem olyan távoli dolog ez… Nyugodj békében Zsolt!

Az Eger Ralira egy jó értelemben “őrült pilótát” ültettél magad mellé az anyósülésre! 🙂

– Igen, egy régi versenyző társam ajánlása és pár belső videó megnézése után kerestem meg Kiss Balázs “Vadmagyart”. Jó döntésnek bizonyult! ✌️

Az éjszakába nyúlóan kezdődött a verseny érdemi része szombaton este. Volt is kalandotok a sötétben…

– A második gyorson nagyon jó lendületet találtam, pár felhordásos részt kicsit túl is vállaltam. Ez az utolsó már nem adta ki. Az én hibámhoz párosult a váltó hibája, egyesben maradt, én meg orral a korláttól két centire, egy jó fél percig…

Másnap sokat panaszkodtál arra, hogy csúszik, úszik az autó hátulja.

– Mumus bújt az autóba. Ami este tökéletes beállításnak tűnt, reggelre vezethetetlenné vált. Elég zsigulisra sikerült egy-két féktáv és kanyar.

Aszfaltos verseny volt az Eger Rally, az utolsó körre mégis murva gumikat raktatok fel.

– Viccelődtünk ezzel, de egyébként nem volt vészes. Jól írtuk fel a pályát, nem ért minket meglepetés.

Az RC4 kategóriában megszereztétek az igencsak előkelő harmadik helyet, ami a mezőny erősségét tekintve, egy kifejezetten jó eredmény!

– Izgalmas, kifejezetten jó verseny volt! Szoros a mezőny, sokat tudtam, tudtunk a reggelhez képest gyorsulni. Jó lenne ezt a lendületet tovább vinni, lenne keresnivalónk a dobogó magasabb fokain is!

Comments are closed.