Mintha alájuk rúgtak volna

Kerék Norberték az idei évben eddig nagyon szép eredményeket értek el a Déli régióban rendezett a Rallye3-as versenyeken. Az Északi régiós Bózsva Ralira is kategória győzelmi reményekkel érkeztek és ennek megfelelően jól is kezdtek, aztán… A többiről beszéljen inkább Norbi. 

A Bózsva Ralin először tettétek a tiszteleteteket az északi régióban. Miért pont ezt a versenyt néztétek ki az északi versenyek közül?

– Így van! Először jártunk északon versenyezni, tervben volt már az előtte lévő két verseny is, de sajnos ott az időpont mindig ütközött valami egyéb programunkkal, de ígérjük, idén még látni fogtok minket északon! 😊

Mennyivel nehezebb egy számotokra távoli versenyre való felkészülés?

– Sajnos ezen a versenyen jöttünk rá arra, hogy nem bírjuk ezt így kivitelezni. A spórolásra csesztünk most rá. Csak egy éjszakát szerettünk volna ott aludni, így szombaton éjjel 2-kor indultunk, hogy reggelre odaérjünk és délutánra roppant fáradtak voltunk és sajnos elég figyelmetlenek is. 😞 Ebből most tanultunk és változtatunk rajta. ☺️

Szombaton egy “murvás” szuperspeciál várt rátok, amit a kategóriátokban behúztatok és az abszolútban is az előkelő negyedik helyig jöttetek!

– Nekem a murva új dolog az életemben, de hamar meg sikerült megkedvelnem, nagyon élveztük minden percét! Időre is, és látványra is sikerült egy elég jót menni. Nagyon meglepődtem, mikor láttam a szakasz végén az eredményeket! 🙂

Vasárnap reggel leesett az eső és ti jó érzékkel vizes gumit választottatok.

– Reggel nagyon elgondolkodtunk, hogy milyen gumit tegyünk fel, majd végül a vizesek mellett döntöttünk, amit nem bánok, mivel az első gyorson is sikerült a negyedik helyre befutni az abszolútba és a kategóriába is növeltük az előnyünket.

A második gyorsasági viszont már nem sikerült ennyire jól…

– Sajnos a második gyorson, a pálya felénél volt egy bukkanó, amit nem tiszteltem meg eléggé… Olyan volt, mintha alánk rúgtak volna, a tempónk sajnos elég nagy volt és nem sikerült megfogni, leugrottunk az útról egy szakadékba, ahol számunkra véget is ért a verseny! Aki a tűzzel játszik, ne csodálkozzon ha előbb utóbb megégeti magát! Sajnálom, mert elég szépen bekezdtünk, de ugye a tyúkokat a nap végén számolják!

Közzétette: Norbert Kerék – 2019. július 15., hétfő

A Rallye3 mezőnyének az Oroszlány Rallye lesz a legközelebbi megmérettetése. Sikerül addig összerakni az autót?

– Így van! A következő verseny hazai lesz, ahol nagyon szeretnénk rajthoz állni és a csapatom, barátaim, családom mindent megtesz, hogy ez sikerüljön!

Nagyon szépen köszönöm Szabó Krisztiánnak és Czók Csabának az autó kidaruzását! Örök hálám nektek! Nagy köszönet mindenkinek, aki bármiben segít nekünk, hogy az autó talpra álljon, nem egész egy hónapon belül! Desics Peti, Desics Anikó, Czuczi Ádi, Schrey Robi, Kopasz Gábor, Németh Krisztián, Schattinger Viktor!!! Aszódi Gyuri, Tóth Zoli, Pankasz Zsolti, Gimesi Adrián! Anyu és Apu! És még nagyon sokan vannak, akik hozzátesznek a dologhoz! Most jöttem rá, hogy mennyi csodálatos emberrel vagyok körülvéve! Köszönöm nektek! ❤️

Comments are closed.