Mindig célba visz, hisz Suzuki!

Morber Attila sajnos az idei évben kevés versenyen vett részt, de ahol elindult, a mindig megbízható Suzuki elvitte a célba. Attilával a Rally Show Santa Domenica verseny után beszélgettünk.

Múlt hétvégén a Rally Show Santa Domenica versenyen vettetek részt, de mielőtt rátérnénk erre a versenyre, egy pár mondatban összefoglalnád nekünk az idei éveteket?

– Az idei évben csak két versenyt sikerült mennünk… Az egyik a visszatérő Árpádtető ahol minden jól sikerült, élveztük nagyon. A másik versenyünk a Hertelend – Orfűi sprint volt ahol sajnos már gondjaink akadtak a kocsi erőforrásával. Elgyengült, elfáradt az évek alatt, de bevitt a célba, hisz Suzuki! 🙂 Majd jött Horvátország…

Akkor Horvátország! Amikor leadtátok a nevezéseteket a versenyre, csak az önfeledt szórakozás, szórakoztatás lebegett célként a szemetek előtt?

– Már negyedik éve megyünk itt és semmiképpen nem akartuk kihagyni. Hatalmas show, profi rendezés és persze murva. Imádom! A népes mezőnyben sikerült abszolút 61 és kategória 11.-ként célba érnünk. Szerintem a leggyengébb kocsival, itt már tényleg 1.3-as utcai. Minden nagyon jól indult, amíg az ugratós részt kicsit elvállaltam és megütöttük a kocsi elejét. Minden feljebb jött elöl. Az utolsó négy gyorsaságin belementünk egy gödörbe a bal elejével, ami hátrébb tolta a futóművet a lengőkar elhajlott, de ismét célba vitt minket! Sajnáljuk, hogy az ötödik gyorsasági nem lett megrendezve, hiszen szeretek menni sötétben, de megértem a rendezőket is, voltak így is galibák…

Elégedetten szálltatok ki a verseny végén az autóból?

– Összességében boldogok voltunk, hogy ismét befejeztük a versenyt!

Így az év vége felé milyen terveid vannak még az idei évben, illetve a jövő esztendőre az autóversenyzéssel kapcsolatban?

– A jövő sajnos még nem tudom mit tartogat számunkra…  Vettem egy kupás Suzukit, kicsit helyrepofozzuk, aztán kiderül merre tovább. Ha lesz sprint, megyünk!

Köszönöm a páromnak, gyerekeimnek, Guzi testvérpárnak, T-T Ablaksystem Kft., Tikkurila Pannon Festékszaküzlet., Ági-Fon Kft., Konstruktor Építő Kft., Prestning Zrt., Aktívház Zrt., BG Mérnők Zrt.

Comments are closed.