Mindig az utolsó körben van baj…

Mészáros Áronnak már igencsak elege volt a bezártságból, bár neki még szerencséje volt, hiszen indult a márciusban rendezett rábaringi versenyen. A több hónapos szünet után viszont előkapta a karanténban pihenő Ladáját, és nevezett az ádándi R-Cup Challenge tesztnapra. 

R-Cup Challenge Tesztnap – Ádánd

Első interjú veled az oldalunkon, ezért fel kell tennünk azt a “sablonos” kérdést, hogy mit tudhatunk Mészáros Áron versenyzői múltjáról? 🙂

– 2016-ban kezdtünk el egy új kocsit építeni a nulláról, ami szintén egy 1200-es Lada volt. Ezzel a kocsival indultunk először a következő évben a Nyirádon megrendezett Racing-Stars amatőr ralikrossz sorozatban. Itt még értékelésen kívül mentünk, ismerkedtünk a kocsival és a pályával. 2018-ban már állandó résztvevői voltunk a bajnokságnak, az eredményeink az év végére a Div V. kategória második helyére volt elég. Ebben az évben már ellátogattunk két alkalommal a Rábaringen rendezett tesztekre is, ami nagyon megtetszett. 2019-re új autót építettünk ralikrosszra, ami szintén egy Div V. kategória második helyet és egy Lada Kupa első helyet hozott. Az écsi rendezvények szintén látogatottak voltak és részt vettünk a devecseri szlalom versenyen is, ahol szintén a kategória ezüst érmét hoztuk el.

Az autó megjelenése igencsak látványosra sikerült! Tudatos volt a részedről ez a Martini-s dekor?

– A martinis dekor egyértelmű volt a dekorázásban, feltűnő és színes, mint a csapatunk! 🤪

Szerinted mennyire befolyásolta a koronavírus az amatőr ralis társadalmat?

– A 2020-as év első rendezvényét még elcsíptünk március 14.-én a Rábaringen, de tudtuk, hogy utána bizonytalan lesz a következő pár rendezvény. A Racing-Stars sorozat idén nem kerül megrendezésre, a többi sorozat kicsit szorosabb dátumokkal viszont reméljük igen.

A Rábaringen, még márciusban.

Sikerült hasznos tapasztalatokat szereznetek a múlt hétvégén rendezett R-Cup Challenge Tesztnapon?

– Talán azt erősítette meg bennünk a teszt, hogy mindig az utolsó körben van baj. Sajnos most is a “bónusz” körben adta meg magát a váltónk! 😂 Ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat, remek volt a légkör és a szervezés is!

Az tény, hogy a legnagyobb rajongótáborral Ti rendelkeztetek! Kiszolgáltad a rajongóidat? 🙂

– Igyekszünk mindig úgy közlekedni, hogy az mindenkinek mosolyt csaljon az arcára. Ez nekünk legalább akkora örömet okoz, mint a nézőknek. Ezért általában mi a stopper ellen dolgozunk és megpróbálunk mindenhol keresztbe menni!

R-Cup Challenge Tesztnap – Ádánd

Tervezitek a további részvételt az R-Cup Challenge sorozatban, vagy más rendezvények is célpontban vannak?

– A rábaringi sorozatban szeretnénk minél több futamon részt venni. Az R-Cup sorozat is nagyon szimpatikus, csak nekünk sajnos messze vannak. Ha a tervek szerint lesz Ádándon és Nyirádon R-Cup futam, azon mindenképp részt veszünk!

Köszönjük a támogatást : Családom és a párom Szarka Ágnes, navigátoromnak Németh Péternek, a szerviz csapatból pedig Hermán Róbertnek, Szabó Istvánnak, Bolf Patriknak! –

KIN-Store, Gastro Inox & Service Bt.,  Immo1, Origo-Tel Gsm Szaküzlet,  Capitano Pizzéria Márk Pizzázója, GarKel-Car, Magic Szépségsziget, RPM Autósport Egyesület.

R-Cup Challenge Tesztnap – Ádánd

Comments are closed.