Mindent megtesznek azért, hogy a hétvégén eredményesek legyenek

Ruszkai Attila és Bodnár Attila a Parasznya és Lyukóbánya között rendezett Rally3-as versenyen egy kicsit átmozgatta magát és az autót, így sikeresen felkészültek a hétvégén megrendezésre kerülő Vértes Ralira. 

Megkérnélek, hogy kicsit mesélj az eddigi autóversenyzői pályafutásodról!

– Három éve, 2017-ben kezdtem a navigátorkodást – kezdi a beszélgetést Bodnár Attila. – Lehetőséget kaptam Kéméndi Tibitől, hogy egy Rally3-as futamon beülhessek mellé. Igazán akkor fertőződtem meg és utána több versenyen is elindultunk együtt.

Hogyan találtatok egymásra Ruszkai Attilával?

– Mivel a baráti társaságunk közös volt, így nem volt nehéz egymásra “találnunk”, 2018- ban pedig egy Salgó Ralin összeültünk.

Egy pár közös verseny már van mögöttetek, jól működtök együtt az autóban?

– Igen, 2019-ben már az egész évet együtt autóztuk és rengeteget fejlődtünk. Atikának jóval nagyobb versenymúltja van, én viszont mint minden másban, célorientált vagyok. Minden fontos döntést együtt hozunk meg és megbeszéljük a stratégiailag fontos részleteket is.

A Rally2-ben is versenyeztek, mi történt veletek eddig az idei évben?

– A koronavírus miatt eleve csak későn kezdődött el a szezon, egy műszaki meghibásodás és egy versenyzőtársunk tragikus elvesztése után, Egerben végre dobogóra állhatunk. Az ezt követő versenyeken is azon dolgozik majd az egész csapat, hogy előkelő helyen végezhessünk a Rally2 mezőnyében.

Legutóbb tesztelés céljából indultatok a Parasznya és Lyukóbánya között rendezett Rally3-as versenyen.

– Igen és azt mondhatom, hogy óriási szerencsénk is volt, mert egy olyan műszaki meghibásodásra derült fény, mely a vértesi versenyen a kiesésünket eredményezte volna.

A hétvégén már a Vértes Ralin fogjátok fogyasztani a versenykilométereket. Mit vártok ettől a versenytől?

– Becsületesen megteszünk minden azért, hogy ezen a megmérettetésen is eredményesek legyünk.
Köszönetet mondunk a szerelőinknek, a támogatóinknak és a családnak, hogy mellettünk állva, lélekben segítenek a versenyeken és a mindennapokban.

Comments are closed.