Minden pont számít

Az Oberling Krisztián, Mitnyik János páros számára nagyon sok pálya ismeretlen északon, hiszen a srácok nem ezeken a pályákon nőttek fel. A pályaismeret hiánya ellenére azért a kategória első helyéért szálltak, szállnak harcba. Janival beszélgettünk a Parasznya – Lyukóbánya között rendezett MARB verseny végén. 

Az első verseny óta eltelt időben sikerült felkészülnötök a számotokra újabb ismeretlen pálya kihívásaira?

– Krisztián számára nem volt ismeretlen ez a szakasz, hiszen korábban ment itt Rallye2-ben. Én pedig YouTube-on kerestem belső felvételeket erről a gyorsról és azokból „tréningeztem”! 😊

Hogyan sikerült teljesítenetek a verseny öt gyorsaságiját?

– Az éjszakai esőnek köszönhetően reggel nedves aszfalt fogadott minket, így nem tudtuk mire számítsunk az első gyorson, ezért inkább mentünk egy biztonságit, erre Domonkosék adtak 12 másodpercet, amin eléggé meglepődtünk. A GY2-re kisütött a nap és felszáradt a pálya, így nem volt más hátra, mint előre. Mentünk, ahogy tudtunk, de ismét nem tudtuk megfogni őket és egy második időt autóztunk. A GY3 etap lett, egy sajnálatos baleset miatt… Ezúton is jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk Tóth Tominak. A GY4-et sikerült megnyernünk, de sokat nem tudtunk faragni a hátrányból, míg a GY5-ön ismét második időt autóztunk.

A verseny végén kicsit panaszkodtatok a felhordásokra, a pálya “murvás” jellegére.

– Érdekes volt ez az aszfalt-murva verseny és észnél kellett lenni ezeknél a felhordásoknál, de sikerült megbirkóznunk vele. 😊

Kategória második helyet sikerült szereznetek, ami egy ismeretlen pályán nem lehet rossz eredmény!

– Mindenképp örülünk neki, mert minden pont számít a bajnokság szempontjából.

Mi hiányzott ahhoz, hogy legyőzzétek Domonkosékat?

– Nem igazán tudjuk. Talán több erő az autóba… 😊 Az előző versenyen biztatóak voltak az eredmények, de itt most ennyi volt bennünk.

A következő északi MARB versenyen láthatunk benneteket?

– Természetesen szeretnénk részt venni rajta, de előtte még ha minden jól megy, vár ránk a Székesfehérvár Rallye,  ahol MARB-osként szeretnénk menni a Rallye2-vel.

Nagyon köszönjük támogatóinknak: ACSI Logisztika Zrt., Hámori Autósboltok, Berki-gipsz Kft., Starfolia Autó-és Épületüveg fóliázás.

Bérautót biztosította: Alagút Autó – autóbérlés és mosás, Dorog, Hantken Miksa utca 8-9.

Köszönjük családjainknak!

Támogató kerestetik!

Keresünk támogatókat erre az évre vagy akár hosszabb távra.
Idén a MARB északi régió versenyeit célozzuk meg valamint a Fehérvár rally van tervben.
Ha valaki tud valakit aki tud valakit aki támogatna egy rally csapatot, ne habozzon szólni.
Az autón reklámfelületet biztosítunk. Minden verseny után készül egy beszámoló a RallyFeeling.hu oldalra valamint fotók, videók készülnek amik megosztásra kerülnek a közösségi oldalakon.

Comments are closed.