Minden percét imádták a versenynek

Számukra a 21. Szilveszter Rallye tényleg csak a levezetésről szólt, azért próbáltak tempósan közlekedni. Niki új volt Laci mellett, de már a pályabejáráson látták, hogy nem lesz gond a közös munkával.

Baksai László: Szerencsénkre újra elindulhattunk ezen az év végi nagyszerű rendezvényen. Köszönhetően a szponzorainknak és a Borsod Race médiának. Erdei Zoli barátomnak nem ez a kedvenc versenye, így nem is volt ellene, hogy mással induljak. Hajdu Niki diktálta az itinert. Nagyon különleges érzés volt Nikivel menni. Kitűnően mondta az itinert, bár én picit féltem, hogy mennyire fog neki tetszeni, de az első gyors után minden kétségem elszállt, imádta a verseny minden méterét és én is. Szuper három napot töltöttünk az autóban. Idén először időre próbáltam menni és annak, hogy ilyen jó időket tudtunk autózni, abban nagy szerepe volt neki is. Köszönöm, hogy együtt mehettünk, szuper volt! 🙏 Az autó is nagyon jó volt, mint mindig, hálásak vagyunk a PSZA-s fiúknak az egész évért. Kicsi difi problémánk volt, de Higany bácsi azonnal orvosolta, amit nagyon köszönök neki is. Felemás évünk volt. Voltunk fenn és lenn, de összességében nincs okunk panaszra. Most picit pihenünk és készülünk 2020-ra. A kocsink nagyon oda van, próbáljuk valahogy életbe tartani. Sajnos nincs lehetőségünk új technikára. Köszönjük a szurkolóknak is az egész éves kitartást. Jövőre reményeink szerint láthatnak minket! 🙂 Nagy köszönet nektek is, a médiának, nélkületek ez nem tudna ilyen jól működni. Mindenkinek boldog új évet kívánunk. 2020, mi már nagyon vártunk!!! 😘

Hajdu Niki: Az év végén rendezett Szilveszter Rallye volt az első amin navigátorként részt vehettem, korábban csak a férjemnek navigáltam, de ezúttal Laci mellett próbálhattam ki magam. Nagyon jó döntés volt mert sokat tanultam tőle, mellette! Bár kupát nem kaptunk amiért felelősnek érzem magam mert hibáztam az itinerrel… Ennek ellenére Laci végtelen türelemmel és pozitív hozzáállással állt rajthoz minden alkalommal! Már az első gyors után kiderült számomra, hogy teljes mértékben bízhatok benne, nagyon jól bánik a “klotyesszal”, profi szinten terelgette az autót! Iszonyú ügyes keze van, nagyon jó pilóta! Bármikor újra beülnék mellé! Laci személyében egy nagyon jó embert és versenyzőt ismerhettem meg amiért hálás vagyok neki!!! A PSZA-s srácok előtt is le a kalappal!

 

Comments are closed.