Minden flottul működött, de hát ez egy Suzuki!

Morber Attila a MARB Déli régió versenyein vesz részt az idei évben, de a Baranya Kupa már régóta vonzotta és most előfutóként sikeresen teljesítette is azt párjával Papp Krisztinával. Attilával beszélgettünk a verseny után.

Mielőtt rátérnénk a Baranya Kupa történéseire, egy pár mondatban halljuk, hogy mi történt veletek eddig az idei évben.

– Az idei évben a Déli régió sprint versenyein indultunk. Voltak amik jól sikerültek, voltak amik rosszabbul, de ezek az én hibáimból adódtak sajnos.

Milyen céllal indultatok ezen az igencsak színvonalas versenyen?

– A Baranya Kupán való indulásunkat már régóta terveztem. Utoljára 2012-ben sikerült menni itt és már akkor is nagyon tetszett. Idén összeállt a háttér és nem volt kérdés a nevezésünk. Igaz csak előfutóként de már ez is siker. Vonzott a sok versenykilométer.

Az autó kapott valami külön felkészítést erre a versenyre?

– A versenyre sikerült tökéletesen felkészülni nekünk is, meg az autónak is. Köszönet érte a Guzi testvérpárnak! Tökéletes autót kaptunk ismét. Minden hiba nélkül teljesítette a versenyt. Igaz ez egy Suzuki!!! 🙂

Mi történt veletek a két nap alatt?

– A két nap alatt minden a lehető legjobban működöt. Ilyen már régen volt. Első nap a prológ és egy gyors várt ránk. Nem volt a kedvencem egyik se, de teljesítettük. Másnap a két hosszú gyorsasági várt ránk. Ezek a pályák viszont már a kedvenceim közé tartoznak. Az időnket összehasonlítva a többiekével nem lett volna olyan rossz eredmény. Minden flottul működöt. Csak tankolni kellett a kocsiba és go tovább.

A navigátorral elégedett voltál? 🙂

– A navigátorom a párom volt. Először indult ilyen nagyobb versenyen. Menetlevél, időterv stb. Jól vette az akadályokat sikeresen vizsgázott. Köszönöm neki!

Köszönöm a páromnak és két fiamnak a rengeteg támogatást! 

Köszönöm a támogatóimnak: T-T Ablaksystem Kft., Ági-Fon., Base-Invest., Építő Konstruktor., BG Mérnök Tervező., Presting Zrt., Viridis-Értékadó Kft., Autóklinika Pécs., Decor Racing., Pannon Festékszaküzlet – Pécs.

 

Comments are closed.