Messze még a címvédés gondolata

Újabb verseny van az Oberling Krisztián – Mitnyik János páros mögött. A kezdeti nehézségek ellenére jól érezte magát a páros a Rallye3-as Bózsva Ralin. Sajnos az autó futóműve a szombati szuperspeciálon megsérült és ez végigkísérte őket a vasárnapi nap folyamán is. Mivel Kerék Norbiék leestek az útról a második gyorson, így a kiélezett csata is elmaradt a kategóriában. Janival beszélgettünk a verseny utáni napokban.

A biztos, kockázatmentes pontszerzés tervével érkeztetek a Bózsva Ralira?

Igen, szerettünk volna minél több pontot szerezni és jót csatázni a kategóriatársakkal, de főleg Kerék Norbiékkal. Norbiék sajnos elestek, így a csata most elmaradt, de reméljük, hogy Oroszlányban ott lesznek.

Hogyan ízlett a szombati “szuperspeciál” nevű előétel?

Alapvetően nem volt rossz az ötlet, de nem volt egyszerű dolga a mezőnynek ezen a változó talajú szakaszon, slick-kel és aszfalt beállítással. Természetesen nem akartunk kockáztatni, így biztonságit mentünk. Sajnos így is megsérült a futómű úgyhogy nem voltunk nyugodtak, tekintve, hogy pont most volt parc fermé és nem lehetett szerelni.

Másnap reggelre leesett az eső. Borította ez bármilyen formában az előzetesen eltervezett taktikátokat?

Számítottunk esőre, így nem ért váratlanul. Az lenne a csoda, ha legalább egy versenyen nem esne. 😊 A taktikát is ennek megfelelően gondoltuk ki, úgyhogy nem volt gond.

Mi történt veletek a verseny további részében?

Egész nap a futóművel küszködtünk. Beállítottuk, de mindig elállítódott. Szerencsére, így is megnyertük a kategóriát, úgyhogy nagyon örültünk. A gyorsról gyorsra változó körülményekhez is jól alkalmazkodtunk.

A 3-as kategóriát fölényesen nyertétek és egyre közelebbinek tűnik a címvédés.

Ennél tökéletesebb születésnapi ajándékom nem is lehetett volna! 😊 Tetemes előnyt sikerült begyűjteni a versenyen, de messze még a címvédés gondolata. Négy verseny van hátra, úgyhogy egyelőre azokra koncentrálunk.

Következik az Oroszlány Rallye. Milyen tervel készültök arra a versenyre?

Szeretjük az oroszlányi pályát, úgyhogy nagyon várjuk. Elsődleges, hogy minél több pontot gyűjtsünk és hiba nélkül teljesítsük a versenyt. Persze nem titok, hogy szeretnénk nyerni! 😊

Köszönjük családjainknak!!! Köszönjük Miskának a szervizt és Szandrának, Tündinek, Attila bácsinak a segítséget 😊

Köszönjük támogatóinknak: ACSI Logisztika Zrt.; Hámori Autósboltok

Bérautónkat biztosította: Alagút Autó – autóbérlés és mosás, Dorog

Médiapartnerünk: RallyFeeling.hu

Comments are closed.