Méltó bejezése az évnek

A tavalyi esztendőben Nánai Attila az első komolyabb évét teljesítette a rali szakágában. A Szilveszter Rali után beszélgettünk az év utolsó versenyéről, illetve visszakanyarodtunk a 2017-es év negatív és pozitív élményeire is. 

A Szilveszter Rali az egyik legnagyobb ralis esemény kis hazánkban. Nagy izgalommal készültél a versenyre?

– Sziasztok! Igen, tényleg ez a legnagyobb esemény, amit szinte minden ralit szerető ember vár! 😉 Mi is nagyon nagy izgalommal vártuk, mivel végigmentünk hat futamot a 2017-es évben, úgy éreztük, hogy méltó befejezése lesz ez a verseny az évnek! 🙂

Mi volt a célotok az N-es kockával?

– Az esélytelenek teljes nyugalmával indultunk! 😂 Mivel tudtuk, hogy csak mi megyünk N-es Ladával. A cél az volt, hogy törésmentesen célba érjünk és a lelkes szurkolóknak örömet okozzunk! 😉 Ezért is raktunk bele egy speert az autóba, hogy kicsit megpróbáljunk keresztben menni (persze amennyire a motorerő engedte). 😂

Összefoglalnád nekünk a versenyeteket egy pár mondatban?

– Nagyon jól éreztük magunkat! Tetszett a pálya mindkettőnknek. Az autó is szinte hibátlanul működött, kis technikai hibánk volt, elszakadt a hardy tárcsánk, amit kedves Barabás Márió barátom, aki most a szervizesem volt, gyorsan orvosolt! 😘 Ezúton is köszönöm neki még egyszer!

Milyen érzés kerített hatalmába, amikor a lelkes nézők csápoltak nektek?

– Azt az érzést nem lehet leírni! Fantasztikusan jól esett azt látni az autóból, hogy minket is ugyanolyan szeretettel fogadtak a lelkes szurkolók, mint az über technikás versenytársakat! 😃

Első évedet teljesítetted a rali szakágában. Milyen pozitív, illetve negatív tapasztalatokat szereztél a versenyeken?

– Igen, az első komolyabb évünk volt. Pozitív tapasztalat, hogy nagyon sok új embert ismertünk meg, barátságok is kötődtek és azt látom, hogy eléggé összetartó kis közösség az amatőr rallye világ!
Negatív tapasztalat… Arról nem szeretnék beszélni, hisz mindenki tisztában van a mostani MARB helyzettel! Reméljük ez megoldódik, mert mi az idén is szeretnénk sok versenyen részt venni!!

Milyen változásokat hozhat az idei év Nánai Attilának az autósportban?

– Változás? Talán nem árulok el titkot, ha azt mondom, hogy az idén már nem az igazi N-csoportos autót fogjátok látni! 😉 Szeretnénk feljebb lépni és szintén egy ugyanolyan sikeres évet zárni mint a tavalyi volt! 

Szeretnék nagy köszönetet mondani két gyönyörű nagylányomnak Briginek és Bettusnak, a testvéremnek, szüleimnek, Kocsis Pityunak, a Barabás Motorsport minden egyes tagjának, Vass Jani bácsinak, Kertész Petinek, Tengely Norbertnek (Norbis.Cocktail), Kocsis Tominak, Bp Racingnek, Burai Barnának (Burai Vendégház). A főnökömnek Vidnyászky Attilának, hogy mindig elengedett! 😉 Külön köszönet a Barabás testvéreknek, Konyári Petinek! És mindenkinek, aki szurkol és biztat minket! Ja és természetesen a NAVIGÁTOROMNAK, Tóth Dánielnek, hogy ezt végigcsinálja velem! Köszönöm!

Comments are closed.