Megvalósult minden álom!

Krampek Nándor és Kovács Gergő átbeszélő nélkül teljesítette a Baranya Kupát, amelynek a végére már nem sok hangja volt a navigátornak. A srácokat ez a kis incidens nem zökkentette ki a verseny ritmusából és nagyon élvezték a száguldást a mecseki gyorsasági szakaszokon. Nándival foglaltuk össze a versenyüket. 

Milyen elgondolásból neveztetek a Baranya Kupára?

– A legegyszerűbben talán úgy tudnék fogalmazni, hogy minden nagyon jól összejött és nem mellesleg Karner Zolival beszéltük már, hogy ha minden jól megy, közösen tudnánk menni. Itt megvalósult minden álom! 🙂 Plusz infónak mondanám, hogy tesóm is erőlködött rendesen, hogy induljak ezen a versenyen, mert ő is ment a Mitropa Kupában és akkor egy helyen mennénk, de mégis külön kocsiban! Szóval egy jó ötletnek tűnt, amit sikerült is megvalósítani! 

Szombat reggel pedig már vizes pályák fogadtak benneteket. Volt megfelelő gumitok a nedves pályákra?

– Az az igazság, volt mindenféle körülményre gumink, viszont úgy voltam vele, hogy száraz időre alkalmas gumikkal mentünk ki, lesz ami lesz alapon! Ez meg is látszott az időnkön, mert a vízen nagyon elóvatoskodtuk a dolgokat, de ráhangolódásnak nálunk ez elment! 🙂

Mi történt veletek a verseny további szakaszában?

– Szombaton reggel úgy kezdtünk Mecsekpölöskére menet, hogy megszűnt az átbeszélőnk, amiből kiindulva most már tudom miért ordított velem egész nap a Gergő! 😀 Sajnos nem sikerült megoldást találni rá, hogy jó legyen, vagy kölcsön kérjünk, ezáltal maradt a mutogatás és az ordítás. A nap végére sikerült még így is gyorsulnunk gyorsról gyorsra, de nagyon hiányzott az átbeszélő! Mindenesetre ez arra jó volt, hogy összecsiszolódjunk teljesen Gergővel!

A végére maradt hangotok? 🙂

– Nekem annyira sokat nem kellett ordítanom, a navigátorom szegény kiabált rendesen, persze nagyon nehéz dolga volt, mert ilyen körülmények között az autó zaját nem könnyű túlordítani! A Rally Partin még volt hangja szerencsére, jól bírta minden hangszála! 🙂

Gondolom jó érzés fogott el, amikor beértetek a célba!

– Nagyon jó érzés volt és úgymond komolyabb hiba nélkül végre sikerült célba érni, nem kevés kilométer után! Ez, hogy is mondjam, nagy élmény, megérte minden egyes pillanata!

A folytatásban visszatértek a Rallye3-as mezőnybe?

– A folytatás még kérdéses mi lesz, azt majd hozza a jövő! Viszont Gergővel már újra beszéltünk mikor megyünk együtt és nem kizárt, hogy tudunk indulni ismét a Rallye2-es mezőny végén külön engedéllyel, ami a soron következő Salgó Rallye lenne! Mi rajta vagyunk, jó buli volt ez így! 🙂

Szeretném megköszönni mindenkinek, akinek köze volt ehhez, hogy tudjunk indulni. 🙂 Külön köszönet jár a családomnak, hogy segítettek mindenben, hogy ez összejöjjön! Természetesen Karner Zoliéknak is szeretném megköszönni, nélkülük se nagyon tudtam volna indulni, amiért nagyon hálás vagyok nekik! Az összes szervizes fiúnak is jár a köszönet, mert ők a legjobb Csapat! 🙂 Nyarifolia.hu-nak köszönhetjük a gyönyörű autót! Tibike Bőrike Bt. is, ahol tud ott segít! Nektek is szeretném megköszönni RallyFeeling.hu a jó képeket és videókat versenyről, versenyre! Szóval mindenkinek köszönöm!

Comments are closed.