ERC

Még visz minket a lendület!

Még visz minket a lendület!

Ha jól tudom itthon vagy. Hogy telik az ünnep? Fogy a bejgli? 😀 

Kellemes Ünnepeket kívánok Nektek és minden olvasónak! Igen, nagyon jó érzés egy egész éves hajtás után megpihenni és a családdal lenni. Sokat nélkülözöm őket, így próbálok minél több időt velük tölteni. A bejgli is fogy rendesen meg a kilók is szaladnak felfelé, de télen egy jó pulcsival eltakarjuk, aztán tavaszra könnyítünk a pocakon mint egy versenyautón!

Mikor volt az utolsó éles bevetésetek és az hogyan sikerült?

A legutolsó a Mecsek Rallye volt számunkra, ami szerencsére nagyon jól alakult. Tulajdonképpen a szűkös három napos hazarepülésemnek köszönhetően tréninghiányos volt a verseny, ami nagyon nehézzé tette, de hálás vagyok az iskolámnak, hogy hazaengedtek. Ennek ellenére nagyon jó időket tudtunk autózni és igyekeztünk megfelelni a saját elvárásainknak!

Összességében hogyan értékeled az idei évet/éveteket?

Az évünk nagyon kalandos és változatos volt. Miskolc ismét nem fogadott be minket, sajnos elestünk a második napon, így nem tudtunk célba érni. A Baranya kupán a motorunkkal volt kisebb probléma, így ott sem értünk célba. Mecsekben viszont jól tudtunk menni és az autó is jól szuperált. A VFTS-en is sok átalakítás történt az év folyamán, így csinosodik a “hölgy” is. Nem volt egyszerű év, de pozitívan álltunk a hibákhoz is, próbálunk jobban menni a következő versenyen Lacival!

A Mikulás eltelt, most éppen Karácsony van. A Szilveszter hoz még egy kis benzingőzt nektek?

Igen jut egy kevés benzingőz az év végére, de szó szerint, mert a Szilveszter Rallye-t is elérte egy különös vírus, ami egyébként is tombol mindenhol. Megcsonkítja a távokat, felviszi az árakat, tizedeli a versenyzőket és a nézettséget. Olvastam az indokokat hogy miért… jókat nevettem 🙂 Majd Toi Toi WC vállalkozást nyitok, mert itthon az nagyon megy! Nem is akarok belemenni, ezért nem megyünk a teszten sem és jövőre is máshol indulunk, de még idén vitt minket a lendület, hogy vágjunk bele. Nálunk a rally versenyeket üzleti alapon és profitorientált módon rendezik, ezért szerintem nem ártana a szervezőknek felismerni a tényleges helyzetet és egyeztetniük a versenyzőkkel, hogy milyen “szolgáltatást” és mennyiért nyújtanak. Arányos-e az ami a versenyzőnek kiadás a rendezőnek pedig bevétel, mert indulók nélkül úgy gondolom nem tudnának mit rendezni…

A Mecsek Rally már elég régen volt. Hogyan hangolódtok a Szilveszter Rally-ra?

Egy kisebb csapattal a Brezova Gokart parkba látogattunk el és ott autóztunk egy kicsit. Nagyon jól éreztük magunkat és úgy gondolom tudtunk örömöt okozni azoknak is akik el tudtak jönni. Szeretnénk majd a közeljövőben valami hasonló programot, hogy a Rally Feeling-et és másokat is megautóztathassunk.

Köszönjük a családnak, Nektek a Rally Feelingnek , Tiszáknak, Dornai Tibinek, Kronome Ákosnak, Papp Lalinak, Mohácsi Ádámnak, Bata Lacinak, Zsoltinak, hogy egész évben segítettek minket! Mindenkinek további Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt kívánok!

 

Comments are closed.