Maximálisan elégedettek az eredménnyel

R-CUP Challenge 2020 3.forduló

Mészáros Áron osztotta meg élményeit az Ádándon rendezett versenyről, ahol fantasztikus, kiegyensúlyozott teljesítménnyel a Lada kategória 1600 második helyét szerezte meg!

Mi volt az első gondolatod, amikor megláttad a víz alatt álló pályát?

– Nem lepett meg a “dagonya”, néztük az előrejelzést és tudtuk, hogy ez várható, így lélekben fel tudtunk készülni a legrosszabb körülményekre!

Volt választási lehetőségetek a gumik terén? Milyen taktikával álltatok oda a rajthoz?

– Készültünk gumival a sárra, de ez a változatos útviszony sajnos egy guminak sem igazán kedvez. A slick nem volt ideális a nagy sárra és a sárral felhordott aszfaltra, úgyhogy két futamot hátul télivel, elől nyitott slickel tettünk meg és csak az utolsó szárazabb körre került le hátulról a “téli szett”! Ez sikeresnek bizonyult, hiszen jó eredményt sikerült elérni. Ez fontos volt nekünk, úgy jöttünk el otthonról, hogy a lehető leggyorsabban teljesítsük a három kört. Nem a megszokott látvány és a nézők szórakoztatása motivált, hanem hogy a közel negyven Lada közül minél többet magunk mögött tudhassunk!

Halljuk, hogy sikerült teljesítened a három kört?

– Az első futam kicsit feszülten indult, hibáztam is egy kicsit, mert a kocsi felúszott a vízre és már nem tudtam összeszedni teljesen, így lecsúsztam a pályáról. A hátralévő futamokat maximális összpontosítással abszolváltam, ami nagyon jót tett az időeredménynek!

Kategóriádban a második helyezést sikerült elérned, ami nem egy rossz eredmény. Te is elégedett voltál a nap végén?

– Igen, a dobogó második fokára sikerült felállni, aminek nagyon örülünk. Nem gondoltuk volna, hogy ez összejöhet. Nagyon erős volt a mezőny, rengetek jó kocsi és jó kezű pilóta állt rajthoz, így maximálisan elégedettek vagyunk az eredménnyel.

Remélhetőleg a MARTINI elég pénzt utal a számlátokra, az eredményeiteket látva… 🙂 De komolyra fordítva a szót, milyen tervek vannak még az idei évben az autóversenyzéssel kapcsolatban?

– Idén már nincs semmi komoly terv, a novemberi rábaringi tesztet még levezetésnek beiktatjuk és utána nekiállunk a kocsi ráncfelvarrásának.

Köszönöm a szurkolást, a kitartást és a bizalmat a családnak, feleségemnek, Mészárosné Szarka Ágnesnek, Németh Péter barátomnak, a szervizes srácoknak: Hermán Robinak, Bolf Patriknak, Szabó Pistinek.

És akik nélkül szintén nem működne a dolog és köszönettel tartozunk:
Quadbérlés Balaton, Kin-Store, Immo 1 Keszthely, Capitano Pizzéria, Gastro-Inox & Service, Origo-tel Gsm, Léránt Autószervíz, Gar-Kel Car, Magic szépségsziget.


Comments are closed.