Maximális felkészülés az idei évre

Szilveszter Rallye 2017

Nagy Varga Géza – Prígyeni Péter “Tiszák” (Lada 2101)

Milyen emlékeid voltak az elmúlt évek Szilveszter Ralijairól?

– Inkább hagyjuk… 🙂 Az elmúlt két évben technikai okok miatt kiestünk. Az egyik évben a váltó ment tönkre, második esetben szétszakadt a kardántengely. Mindkét esetben ki kellett állnunk mert nem bírtunk lejönni a pályáról, így elég keserű szájíz maradt az előző évek versenyeiről…

Hogyan sikerült a mostani versenyetek?

– Az idei verseny jó hangulatúra sikeredett, első napi gumiválasztásunk nem volt túl sikeres, plusz ránk rajtoltattak egy autót, így elég sok idő bennmaradt, a második napon volt mit lefaragni. Csütörtökön este be is lázasodtam, így kicsit rossz közérzetben kezdtem meg a pénteket, de a nap végére megtaláltam a saját tempómat.

A ring belső vagy a külső feküdt jobban a vezetési stílusodnak?

– A Ring külső feküdt jobban nekem és az autónak is, de egyébként tetszett mindkettő.

100% Rally Feeling volt? 🙂

– Úgy gondolom, hogy Petivel (Tiszák) a navigátorommal jól éreztük magunkat, rengeteg ember, rengeteg szurkoló, nagy élmény volt!

A Szilveszter Rali volt az év utolsó versenye. Egy pár mondatban összefoglalnád a 2017-es évedet?

– A tavalyi évünkről csak annyit, hogy sajnos navigátort kellett váltanom, így nem sikerült annyi versenyre elmenni, amennyire szerettem volna.

Milyen célokkal, tervekkel indulsz neki az idei évnek?

– Már elkezdtük a munkálatokat. Az idei évben teljes szezont szeretnénk menni a másodosztályban. Megpróbáljuk mind a két autónkat maximálisan felkészíteni.
Ezúton is szeretném megköszönni az eddigi munkát és segítséget Kotány Jánosnak, Gólya Máténak, Sárközi Zsoltnak, Horváth Attilának (Csiga) és Prigyeni Péternek (Tiszák), valamint köszönet a családomnak a türelemért és a támogatásért. Plusz szeretném megköszönni a RallyFeeling.hu csapatának az egész éves munkát. Minden szurkolónak sikeres, boldog új évet kívánok!


Comments are closed.