Magasra tették a mércét

Zsebe Gábor az idei évre magasra tette a mércét magának, maguknak. Az Eger Ralin az előzetes  várakozásainak megfelelően szerepeltek és az eredmények tudatában magabiztosan készülnek a számukra ismeretlen Miskolc Ralira. Gáborral beszélgettünk a szezonnyitó verseny után. 

Az idei évnek egy számotokra még majdnem új technikával vágtok neki.

– A tavalyi év közepén sikerült Csehországból egy elég komoly Feliciát vásárolnunk, amit a Szilveszter Ralin és az orfűi Rallye3-as futamon teszteltem és bizony elég jó szájízzel vártam az első versenyt az Eger Ralit.

Milyen célokkal vágtatok neki az idei Rallye2-es évnek?

– Az idei évben magasra tettem a mércét. Szeretnék év végén az abszolút ötbe kerülni, de az sem lenne baj ha dobogóra tudnák állni! 🙂

Mi történt veletek az Eger Ralin? Az utolsó gyorsaságin futott harmadik időnek köszönhetően az abszolútban sikerült az előkelő ötödik helyre feltornáznotok magatokat és még a 12-es kategóriát is megnyertétek!

– Az egri nevezéseket elnézve nagyon komoly mezőny alakult ki az idei év első versenyén, ami remélem megmarad egész évre, mert számomra ez ad erőt és motivációt! A verseny előtt navigátorommal Péter Pállal és a csapatommal azt beszéltük meg, hogy ha az abszolút ötbe és a P12 kategória elejébe beférünk, az egy jó eredmény lenne az egri pályák jellegzetességeit figyelembe véve. Úgy gondolom, hogy ezt százszázalékosan teljesítettük. A lehető legtöbb pontot elhoztuk Egerből annak ellenére, hogy az én autóm nem a gyors pályákra van beállítva. Húsz Lada előtt egy Skodával megnyerni a kategóriát, csodálatos érzés!

Reméljük több versenyen is láthatunk benneteket versenyezni az idei évben.

– Miskolcon mindenképpen ott leszünk. Pályaismeretünk nulla, ezért taktikusan fogunk versenyezni és remélem sok ponttal tudunk majd hazajönni.

Köszönöm a csapatomnak Neminek, Attilának, Csimpinek, Beninek a segítséget és a partnereimnek a sok támogatást, biztatást a szürke hétköznapokban is!

Szedibau Kft., Nestro Kft., Wes Kft., Terramax Kft., M4tech Kft., Vboys Kft., Vprofi Kft., Bajai Autókozmetika, Barkácskuckó, Fagépszer Kft, Méhlak, Segyik Garage, Vattentechnik.
 

Comments are closed.