Lencse Zoli kalandjai egy ralikrosszos Skodával

Lencse Zoltán a Vértes Rallye előtt kipróbálta magát egy ralikrosszra épített Skoda Fabiában. Az Ádándon rendezett verseny pillanataira tekintünk vissza. 

Egy kicsit másféle pályára keveredtél, mint szoktunk látni téged. Mesélj erről egy kicsit, hol vagyunk most?

Ádándon kipróbáltuk magunkat, egy amatőr versenyen. Egy pár héttel ezelőtti ralikrossz versenyen indult Marci, csapatunk színeiben. Kedvet kaptunk hozzá, hogy kipróbáljunk egy ilyen vérmes ralikrossz autót. Sajnos az időjárás nem teljesen nekünk kedvezett, de borzalmasan élveztem és végigmosolyogtam az egészet. Nagyon erős a kocsi, kezdem érezni azt a pillanatot, hogy milyen lehet Márknak, amikor kettőből-háromból át tudja váltani száraz körülmények között… Szenzációs! Igazából a körülmények nem voltak ideálisak, de mi ott voltunk és nagyon jól éreztük magunkat, még ha az idő egy kicsit ki is babrált velünk.

Az R-ös autód sem gyenge, azért a Ford is szedi a lábát, tudsz vele látványosan autózni, mégis másak voltak  a körülmények, vonjunk a két autó között párhuzamot.   

Ez egy jelentősen erősebb kocsi, nagyon kezes és nagyon jó indulatúan tudunk vele kigyorsítani, megpróbáltuk a száraz nyomokat megtalálni a harmadik körre és javítani. Nagyon jól éreztük magunkat és ez a lényeg.

Comments are closed.