“Lehetett volna jobb is, de rosszabb is.”

A szombati jó kezdés után nagyon nehéz másnapja volt a Zsebe, Köbli párosnak az Iseum Ralin. A technikai hibától kezdve, a vezetési hibáig minden összejött, de célba értek és a másfélszeres szorzó miatt, nagyon fontos pontokat szereztek! 

Mennyiben készültök, illetve készítitek fel az autót másabban egy murvás versenyre, mint egy aszfaltosra?

– A felkészülésünk a szokásos módon alakult. Az autónkat átalakítottuk a murvás versenyre. Csütörtökön elmentünk már Szombathelyre a tesztre, hogy egy kicsit belerázódjunk a murvás versenybe. Nagyon keveset autózunk murván, ezért szükségünk volt erre a tesztre.

Köbli Karcsi navigált neked ezen a versenyen. Mivel Ő is Skodával szokott versenyezni, tudott újat mutatni, segíteni neked?

– Ennek a versenynek ismét új navigátorral Köbli Karesszal vágtam neki, aki egyben régi is, mert már sok versenyen segített nekem, amit ezúton is köszönök neki! A hangulattal nem volt baj az autóban! 😁

Az első napi két gyorsasági után az abszolút hatodik helyen álltatok, másnap a farkaserdői gyors után már az ötödik pozícióban voltatok, aztán jött Hosszúpereszteg… Azért az abszolút tízbe csak sikerült beférnetek ezen a könnyűnek nem mondható versenyen!

– Magáról a versenyről azt kell hogy mondjam, felemásan sikerült. Lehetett volna jobb is, de rosszabb is. Alapvetően én szeretek pozitívan gondolkodni, ezért azt mondom örülök neki, hogy célba értünk és pontokat gyűjtöttünk. Nagyon jó szervezésű, jó hangulatú versenyen vettünk részt! 

Köszönjük szépen Markó Tibinek és csapatának ezt a szuper versenyt! Meg kell még köszönnöm a feleségemnek, a támogatóimnak és a csapatomnak, hogy immáron ötödik alkalommal mögöttem álltak és segítettek abban, hogy elindulhassak ezen a versenyen. Nélkülük ez nem menne! 🤗

Comments are closed.