ORB

Lángiék Cereden nem mosolyogtak

Lángi Attila az Ózd Rali első napján próbált előnyt szerezni, tudván, hogy a másnapi Salgótarján melletti pályákon nem lesz esélye a hazai pályán versenyző Rafi ellen.  

18194242_1575562209134443_1004859204794779362_n

Ózdi pályák, Salgó pályák… Melyiket vártad jobban a verseny előtt?

– Sziasztok!!! Igazándiból az Ózd környéki pályákra gondoltam azt, hogy jól fogjuk teljesíteni és ez így is lett. Ha az ismét előkerülő “koppig” beeső fékpedál nem hátráltat, egész szépen tudtunk volna szerepelni, így egy kicsit kevés volt a teljesítményünk ahhoz, hogy igazán felvegyük a versenyt Rafival, de lesz még lehetőségünk revánsot venni! 🙂 Salgó környékén tudtuk, hogy elvérzünk. A kategóriatársunk hazai versenye ez, ha számít a pályaismeret akkor mi ott elképesztő hátrányból indultunk.

Sajnos nem jött össze a kategóriátok…

– Lassan megszokottá válik ez… Mondjuk biztos jobb lett volna nem felsorolva versenyezni, de ennek van sportértéke!!! 🙂

18194717_1575562815801049_4291529200887737221_n

Az időeredményeiteket látván az első napon bírtátok az élmezőny által diktált tempót.

– Ha nem lett volna fék bajunk, akkor még sokkal szebben ment volna, de ha…ha…ha…ha… ebből most ennyi jött ki.

Vasárnap viszont már távolodtatok a kategória elejétől… Mi történt?

– Nem voltunk felkészülve eléggé a salgói pályák itinerével. Mi az első napra terveztünk hibamentes autóval, másnap már csak a megszerzett  előnyünket szerettük volna szépen visszakoptatni, de ez nem állt össze. A ceredi itinerünk pedig annyira rosszul sikerült, hogy abból nem lehetett végigtalálni ezen a bonyolult pályán. Sajnos abból a gyorsból csak egy nagy öblögetés lett…

Ózd,Salgó cikk (70)

Összegezvén a versenyt. Sikeresen célba értetek, ti lettetek Rafiék mögött a második legjobb BMW-s páros, hiszen a többiek be sem fejezték a versenyt. Félig tele, vagy félig üres a pohár?

– Nincsenek poharak. Mi imádtuk a verseny minden pillanatát, tudjuk hogy a problémákkal együtt jól teljesítettünk, csak Cered olyan, hogy nem mosolyogtunk. Minden más pillanat szép emlék marad. Voltak meleg pillanataink, szerintem (biztosan) többet vállaltunk, mint szoktunk és emiatt nem érezzük úgy, hogy lenne szégyellnivalónk!

Következik egy murvás verseny az Iseum Rallye. Kiteszed az autót a várható megpróbáltatásoknak a dzsuván?

– Persze!!! Szereti!!! 😉 Vagy megszokja…!!! 😉

langi_ozdrally (11 of 18)

Köszönet a családjainknak és üzenem APUKÁMNAK, hogy mostantól ha ideje engedi, fentről figyelje mit művelünk itt lent és igazi szövetségesként segítsen minket jól szerepelni! Sajnos nem lehet már velünk, de megvárta míg hazaérünk a versenyről! Köszönjük hogy volt, van nekünk!!!

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Visual Europe Group – www.vegroup.hu, Montus Futómű Szerviz, Blue16 gépjárművédelmi rendszer, KSPEED Motorsport, Janódob Kft., M Power Kft., www.nonstopgumiszerviz.hu, Opera Garden Hotel & Apartments, IXON & SOUL – Egyszerűen Autóüveg, www.gearbox.hu, S&T Consulting Hungary Kft., Sztárpadló Kft. – DIEGO Újpalota, DIEGO Soroksár, PIN-CAR Kft. – Minőségi Autófényezés, Magic Carwash – XIII. ker. Lehel Csarnok P1 szint, AutoCSHospital – Sérült, törött autók kárügyintézése, javítása garanciával

Comments are closed.