Közel áll a szívéhez a pálya

34. HE-DO Mátrai Hegyiverseny – Magyar Attila (Honda Civic 2.0 VTech)

Szia Attila! Nagyon régen beszélgettünk és azóta nagyon sok minden történt veled. Kezdjük szépen sorjában. A Lada Szamarát lecserélted egy Honda Civic-re.

– Sziasztok. Igen ebben az évben sok minden megváltozott, ezért ez a sok csapongás. Kezdve az autó és kategória váltása, amely szerintem jó irány volt és még az is lenne, csak a kialakult helyzet a szeretett sportunk körüli hercehurca alapjaiban megváltoztatta a hozzáállásunkat és a kedvünket is. Ezért jutottunk arra a döntésre, hogy Rallye2-ben folytatjuk, ami szuper döntésnek bizonyult. Nagyon élveztük a sportszerű harcokat a kategóriában, “űber” gyorsak a fiúk, abszolúthoz pedig még nekünk kellene sokat fejlődnünk. Az autónk hibátlan és egyébként alkalmas lenne szerintem az előkelőbb abszolút helyekért küzdeni. De majd valaki más… Az autó eladó.

Legutóbb pedig már a 34. HE-DO Mátrai Hegyiversenyen láthattunk versenyezni. Melyik versenyzési forma áll hozzád közelebb?

– Parád nekünk kötelező volt, helyiként ugyanis nagyon közeli pálya… A szívemhez is. Második helyezést tudtunk elérni kategóriában és ezúton is gratulálok minden helyezettnek. Nagyon szeretem a ralit, de a hegyi-versenyzés is nagyon hasonló, csak tisztábbak a pályák, nincsenek felhordások és egyedül vagyunk az autóban.

Mik a tervek az év további részére?

– Amelyik verseny megtetszik, azon megyünk, nagy tervek már nincsenek, úgy döntöttünk megpihenünk és más hobbi után nézünk. Az autó is eladó, ahogy már fentebb említettem. Gondi Motorsport forever.

Köszönöm a támogatást a családomnak, Gondi MSE, Gondi Csaba, Berci, bott, pab-ép kft, M kamion kft, Gyarmati Trans, za-za sped, Long Way Transport, Marshall, Peot kft.

Comments are closed.