Komolyan kell venni a következő versenyeket is

Nagy küzdelemben, de végül is magabiztosan nyerte a kategóriáját a Várnai Dávid – Szabó Tamás páros a Baranya Kupán. Mindennek a tetejében sikerült megcsípniük az abszolút hatodik helyet is. Dáviddal beszélgettünk a verseny utáni napokban.

Hogyan és milyen taktikával készültetek a mecseki pályákra?

– Elsődleges célunk volt, hogy célba érjünk, ezért teljesen higgadtan és agyat rendbe rakva indultunk neki a versenynek. Sajnos az autónk felkészítése nem sikerült túl jól, így még a verseny előtti utolsó nap is majd nullától – huszonnégyig csinálták a fiúk, de a lényeg, hogy el tudtunk rajtolni.

Egy prológ és egy gyorsasági szakasz várt rátok a Baranya Kupa első napján.

– A prológot őszintén szólva annyira ezzel az első kerekes technikával én nem élveztem. Viszont az első gyors rögtön meghozta a kedvem a csapatásra, úgyhogy azt már nagyon élveztük. Egész jó időt is autóztunk.

Másnap reggel egy kicsit megijesztett benneteket az esős időjárás?

– Másnap reggel valóban megijedtünk az esőtől, sajnos a vizes utakon nincs tapasztalatom. Ennek hála sikerült is beforognunk és sajnos rengeteg időt otthagyva mentünk tovább.

Hogyan éltétek át a szombati napot az autóban?

– Nagyon élveztük az összes gyorsot miután elállt az eső, végre mehettünk a saját tempónkban. Viszont mivel sajnos egy kölcsön, mondhatni utcai futóművel mentünk, így nagyon észnél kellett hogy legyünk. Volt pár necces sztori így is… 🙂 De végül túléltük!

A kategóriát simán nyertétek és a büntetés ellenére sem végezhettetek volna előrébb az abszolútban sem. Elégedettek vagytok?

– A kategória győzelemért jöttünk alapból, így azt sikerült megszereznünk, de sajnos hatalmasakat hibáztunk. Viszont a sok bénázás ellenére egész jó eredményünk lett. Ha minden klappolt volna, akkor szerintem abszolútban is jobbak lettünk volna, de hát most már ez van… Majd a Salgón…🙂

Az 5-ös kategória bajnoki címének megszerzése elérhető közelségben van már a számotokra?

– Közel vagyunk hozzá, de komolyan kell vegyük a következő versenyeket.

Ezúton is rengeteg köszönet a kitűnő problémamegoldásból jeles szervizeseinknek és a támogatóinknak!


Comments are closed.