Kiskókainak most a család az első

34. HE-DO Mátrai Hegyiverseny – Kókai Gábor (Lada VFTS)

A tavalyi Mikulás Ralin láthattunk utoljára versenyezni. Nem hiányzott az autósport nyújtotta adrenalin?

–  De nagyon hiányzott, de január 9-én megszületett a kislányom és azóta kettő gyerekkel már kicsit megváltozott az életem.

Legutóbb viszont láthattunk a 34. HE-DO Mátrai Hegyiversenyen.

– Tavaly a nagyon nagy eső ellenére is nagyon tetszett a hegyiverseny és elhatároztam, hogyha tehetem, akkor minden hegyiversenyre el fogok menni. Hatalmas feeling!

Összességében hogyan sikerült a szombati versenynapod?

– Nagyon elégedett voltam, mert a két lefutott edző kör után az első mért éles időm a legjobb volt a Ladák közt és tudni kell, hogy minekünk Ladásoknak ez a lényeg, de a célkanyarban szétrobbant a váltóm és így nem tudtam a második éles mért futamon menni. De nem vagyok elkeseredve, mert nagyon jó volt!

Másnap viszont már nem láthattunk a rajtban…

– Mikor szombaton hazamentem, még kitálaltam egy 200 fős lakodalmas vacsorát, utána pedig már fáradt voltam és nem cseréltünk váltót az autóban. Így nem mentem vasárnap.

Egy újabb fél évet kell várnunk, hogy láthassunk versenyezni?

– Valószínű, hogy már csak a Mikulás Ralin leszek látható, mert sajnos csapat hiányában nagyon nehéz, de ha tehetem, megyek versenyre… Nagyon szeretnék mezőnyben menni valami versenyen, akár ralikrossz vagy pályaverseny, de most nehéz így kettő pici gyerekkel, évi 30-40 lakodalommal, teltházas hétvégékkel az étteremben… Most első a család, utána az üzlet, a rali most egy kicsit háttérbe szorult, de én nem az az ember vagyok, aki eltűnik vagy feladja.

 

 

Comments are closed.