Kiskókai rúgni fogja a gázt ezerrel

Kókai Gábor nagy reményekkel kezdte az idei évet, de a sok munka miatt nem tudott annyi versenyen indulni, mint amennyin szeretett volna. A most hétvégén rendezendő Oroszlány Ralin viszont újra csatasorba áll és reméli, hogy egy jó hangulatú versenyen fognak részt venni a két év után visszatérő navigátorával.

Nagy lendülettel és reményekkel kezdted az idei évet, aztán sajnos nem nagyon láttunk az elmúlt versenyeken…

– Sajnos az idén megint a munkának szenteltem minden időmet, természetesen versenyre megint nem jutott idő, de az év második felére szeretnék mindent bepótolni.

Ennyi kihagyás után nem lesz szokatlan újra beülni az autóba?

– Nem! Minden nap autóban ülök…! 🤣🤣🤣 Természetesen nehéz lesz visszarázódni a versenybe, de nem gondolom, hogy gondot fog jelenteni. Rúgni fogom a gázt ezerrel.
 
Navigátorod Balogh János kettő év után tér vissza az anyósülésbe.

– Balogh Jani barátom két éve szögre akasztotta a sisakot, de nem bír a vérével, sikerült megbeszélni vele, hogy az idén kettő-három versenyen üljön be a jobb 1-be. Nagyon örülök neki, mert az oroszlányi pályán többször mentünk együtt, így vakon bízunk egymásban és rutinból lerúgjuk a pályát.

Tehát versenyeztél már ezen a pályán. Milyen emlékeid vannak róla?

– Imádjuk ezt a pályát! Voltunk már dobogón és mindig nagyon jól éreztük itt magunkat. Köszönöm Füredi András barátomnak, hogy megrendezi ezt a versenyt!

Előreláthatólag rekordszámú páros fog rajthoz állni a hétvégi versenyen.

– Remélem is, hogy sokan lesznek. Sok “ralis” barátommal rég találkoztam. Már nagyon várom, hogy bandázzunk. Remélem sok Lada lesz és tudunk egy jót csatázni.

Milyen eredménnyel lennél elégedett a vasárnapi célban?

– Már jó lenne egyszer a dobogó tetején állni. Jót tenne a lelkemnek, de ahhoz nem vagyok elég felkészült. Elsődleges cél az, hogy érjünk célba és jól érezzük magunkat, valamint hogy épségben hazaérjünk a családhoz.

 


Comments are closed.