Kata, hétvégén mennyire vagy túsz?

Neukrichner András állandó navigátora sajnos egy műtét miatt nem tudott részt venni az Eger Ralin, ezért Pardi Kata ugrott be a verseny előtt pár nappal a Honda anyósülésére. Katával beszélgettünk a verseny után a versenyen szerzett élményekről.

Hogyan jött az ötlet, hogy az Eger Ralin Neukrichner Andrásnak navigáljál?

– Szerda délután hívott minket Bandi, hogy hétvégén mennyire vagyok túsz, sajnos az állandó navigátora műtét miatt nem tud vele elindulni Egerben, így S.O.S. szüksége lenne valakire. Én pedig örömmel vettem a felkérést, nagyon jólesett és csütörtök reggel már úton is voltunk.

Versenyeztél már bármikor is az Eger Rallye pályáin?

– Eger Rallyen most először indultam, szerintem nem utoljára, nagyon tetszettek a szakaszok.

Hogyan tudsz felkészülni egy számodra teljesen ismeretlen verseny gyorsasági szakaszaira?

– Ezek a napok elég kimerítőek szoktak lenni, hiszen lehetőség szerint mindenki “orrvérzésig” tréningezik, gyakorlatilag nekem is ez az egyetlen módja, hogy feldolgozzam a pályákat, illetve a “piszkozat” itinert este átírom, fontos a tiszta kép! 😉

Sajnos nem sikerült túl jól a versenyetek…

– Az első gyorsaságin előjött a Honda betegség, eltört sajnos a féltengelyünk. Nem mertük bevállalni, hogy a maradék három gyorsasági szakaszon végigmegyünk, így egyből a szervizbe vettük az irányt, majd Super Ralival folytattuk a napot. Bandi rendkívül ügyes sofőr, nagyon jól éreztem magam mellette és az idők, amiket autóztunk az abszolút dobogós, illetve kategória első helyét hozták volna eredményül.

Milyen terveid vannak a ralival kapcsolatban 2018-ban?

– Konkrét terveim nincsenek, ahogy a lehetőség hozza, úgy autózunk majd mi is.

Köszönöm szépen a lehetőséget Neukirchner Andrásnak, páromnak Keszthelyi Róbertnek pedig a támogatást.

Comments are closed.