Jutalomjáték a Mikulás Ralin

Jánosa Ákosék a Peugeot Kupa bajnoki címének megszerzése után, egy másik autó kipróbálására is lehetőséget kaptak a Berényi Racing-től, amivel éltek is az idei Mikulás Ralin.  

Hamar meguntad a Peugeot-ot! 🙂

– Erről szó sincsen, sőt!!! Féltékenyen néztem, hogy más megy vele a versenyen! De számomra a BERÉNYI RACING tett egy felajánlást így a bajnoki címet követően, amit velük szereztem és én éltem ezzel a lehetőséggel!

Tartottál egy kicsit az újtól?

– Az autó egy N/4-es MITSUBISHI EVO X. volt, nem tartottam tőle, de azért izgatottan vártam hogyan tudok majd ezzel az autóval szerepelni a gyorsaságikon.

Hogyan foglalnád össze az öt gyorsasági szakaszt, amit teljesítettetek?

– Tesztelni az autóval nagyjából 6-8 km tudtam, ami nem volt valami sok, így a verseny első két gyorsaságija még az ismerkedéssel telt, de aztán szépen gyorsról – gyorsra kezdtünk gyorsulni, javulni magunkhoz képest.

Melyik pálya feküdt jobban nektek, a Kislőtér, vagy Jutaspuszta?

– Határozottan a Kislőtér! Nagyon jó gyorsasági volt, igazi rali pálya!

Lehet opció 2019-re a Mitsubishi?

– Nem gondolnám, a Peugeot Hungária segítségével 2019-ben részt tudunk venni ERC futamon, mindenképpen a Peugeot 208 R2 –vel tervezzük a jövő évi szereplésünket!

A Szilveszter Rali tervben van és ha igen, mivel fogsz támadni?

– Már a Mikulás Rallye sem volt tervben, aztán mégis ott voltunk :-), de a karácsonyi időszak határozottan a lányommal és a fiammal való időtöltésről fog szólni, nézőként azért valószínűleg valamelyikükkel kilátogatok majd!

 

Comments are closed.