Jól sikerült, de tanulnak a hibákból

Hajdú Zoltán és navigátora Jozipovics Tímea a magyarbólyi futamon nagyon bekezdett, majd jött egy sajnálatos műszaki hiba… A verseny után Zoli bevallotta, hogy az Ő hibája miatt történt az affér, de tanulnak a hibákból.

Az első gyorsaságin igencsak belekezdtetek… 🙂 

– Sziasztok! Igen az első gyorsaságin sikerült egyből egy abszolút első idővel indítani, aminek nagyon örültünk! Jelentős technikai változásokon ment át a kocsi, amik hála istennek jól sikerültek és az első perctől kezdve kezes volt a kocsi!

Mennyire lepett meg az időtök?

– Őszinte leszek számítottam rá, hogy az autó gyorsult, viszont attól kicsit tartottam, hogy én milyen gyorsan barátkozom meg az újdonságokkal! Mindenesetre az időtáblát nézve meglepődtünk Timivel! 🙂

Aztán a második gyorsaságin rögtön jött egy technikai hiba…

– A második gyorson volt egy apró technikai hibánk, mondhatnám úgy is, hogy kijöttek a gyerekbetegségek! Egy kábel letestelt és be kell vallanom őszintén ezt én rögzítettem előtte, tehát az én hibám! Nem ment tőle rendesen az autó, viszont tanultunk, tanultam ebből is!

Mi történt veletek a következő négy gyorsaságin?

– A többi gyorsaságin nagyon jó kis csata alakult ki köztünk 1-1,5 másodpercen belül voltunk négyen-öten! Nagyon élveztük és próbáltunk gyorsról-gyorsra elmenni a tempón! Ezúton is gratulálunk a kategóriatársaknak!

Nem lehettek elégedetlenek az eredményetekkel!

– Elégedetlenek nem lehetünk, de azért engem bántott a hibám, mert sajnos sokba került! Viszont már túltettem magam rajta és gőzerővel készülünk a bakonyai futamra! 🙂

A következő versenyeken akár már elvárás is lehet a dobogó tőletek?

– Szeretnénk minél gyorsabban menni és gyűjteni a tapasztalatokat, versenykilométereket!

Köszönöm Timinek a sok segítséget! Nagyon ügyes volt és végig nagyon jó hangulat volt a kocsiban! Szeretném megköszönni Édesapámnak és Katona Lászlónak a rengeteg segítséget a verseny megelőző időszakban! Bajor Zolibának a nagyon jó motort! Juhász Vilinek és Werner Ferkónak a hihetetlenül jó futómű állítást! És Szauer Gergőnek a segítséget!

Comments are closed.